TÄVLING! Vinn mina beautyboostande favoriter från Pukka

Freeedag och jag vill fira med att skämma bort er med en riktig treat! Idag nöjer vi oss inte med Friday Facefoods, utan tar in det riktigt tunga artilleriet. Tycker vi behöver en rejäl glow- och beautybonanza såhär i vinterglåmet.

SÅ! Idag kan ni tävla om mina hudboostande favoriter från Pukka.

Tävling Pukka Clean Greens Glow

Pukkas tillskott är mina stadiga go-tos för att hålla huden i topptrim inifrån. Jag frågade om jag inte kunde få handplocka och dela ut varsitt kit till 3 bloggläsare.

Resultatet blev tre paket med massiv GLOW!

CLEAN GREENS – Jag kör detta i min frukostsmoothie varje morgon. Det är det bästa grönpulver jag testat. Innehåller en cocktail av gröna hudpimpande, alkaliska superfoods som nässla, grönkål, alger och vetegräs. En kultprodukt i beautykretsar. Och ja – det smakar riktigt gott trots vetegräset.

PUKKA GLOW – Lysterbomb i kapselform, gjord med örter för att specifikt främja huden. En burk innehåller 30 kapslar. Perfekt när man inte kan eller orkar mecka med pulver.

ROSEWATER – Ett lyxigt rosenvatten i sprayformat. Spritsa lite på huden för att fräscha upp. Jag har en hel armé av olika ansiktsspritsar på skrivbordet – BÄSTA medicinen mot data-/kontorslufts-trauma. Du kan också använda rosvattnet som smaksättare i desserter och smoothies. Väldigt fancy. Ska även dämpa vallningar. PMS-SOS någon?

CLEANSE TEA – Pukkas örtmästare Sebastian Pole tog fram detta te med bara en sak i tankarna – GLOW! Gillar den mannen alltså! Gjort på nässla, maskros, aloe vera och pepparmynta. Jag är en riktig sucker för örttéer, särskilt på kvällen.

För chans att kamma hem ett paket, browsa runt bland mina Beautyfood-inlägg och skriv i en kommentar vilket recept som är din favvis, eller vad du saknar. Någon form av feedback helt enkelt.

(Tänkte först att ni skulle få motivera varför just DU behöver en glow-skjuts, men det säger sig själv om man befinner sig i Sverige just nu…)

Jag drar 3 vinnare från kommentarsfältet på måndag!

Lycka till, fellow glowgetters!

This entry was posted in Beautyfoods and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

71 Responses to TÄVLING! Vinn mina beautyboostande favoriter från Pukka

 1. emmamarialogo says:

  Jag älskar din FAB-jita bowl! Grym vardagsinspo när huvudet och kroppen är trötta. Snabbt, gott och bra för mig: LOVE! Tycker att din blogg är bäst :)

 2. Jessika L says:

  Min absoluta favorit är din spicy thaisallad med chockerande många iantioxidanter – den är sååå ljuvligt upplyftande för både kroppen och humöret, och jag kan få värsta cravingen på den!!
  Men jag vill bara säga också att jag verkligen uppskattar alla dina inlägg och att du delar med dig av dig och ditt liv, inte bara glamouren utan det jobbigare också! Jag är dålig på att kommentera men jag passar på nu istället! Ha en härlig helg! Kramar

 3. Tokyoyo says:

  Min favorit är “Detoxsoppa- skinnyjeans sos”! Jag känner igen det där med att inte vara intresserad av bantning, kanske bara bli lite nyttigare. Allt gott finns i denna soppa- miso, edamame och så är den ju glutenfri vilket jag med celiaki tackar för!
  Älskar dina “skönhets-titlar” på recepten och att du går igenom de olika råvarornas bra egenskaper! Super!

 4. Caroline says:

  Jag är ingen gottisråtta och är inte så mycket för att baka (kanske för att jag inte är bra på det hehe..) men däremot ÄLSKAR jag detoxsoppan! Soppa är mer min melodi, eller ja, all flytande föda intresserar mig! Därför önskar jag ett fridayfacefood: smoothie/ juice-edition! Vore så himla göttit att höra vad ett beatyproffs har i sin morgonsmoothie. Hej glow i flytande form! Kram på dig och trevlig helg! //Caroline

 5. Josefin says:

  Jag får erkänna att jag inte rätt av provat något recept, utan mest inspireras av ingredienserna. Men din fab-jita bowl ska jag definitivt prova! Det var bra att jag kollade igenom kategorin nu för jag hade glömt bort den, även om den säkert ligger som en sparad länk nånstans!
  Om jag fick önska ett beautyfood-inlägg skulle det vara någon slags “veckans grönsak” där du skriver lite om vad som är bra med just den grönsaken/maten och så.

 6. Sophia says:

  http://mariasbeautybox.elle.se/zucchini-spaghetti-med-tomatsas-och-raw-pumpaparmesan/ Är min favorit. Det är så himla bra och smidigt recept. Man får upp ögonen för zucchini och allt man kan göra med grönsaken :)

 7. Karin says:

  Lätt som en liten plätt! Din Zucchinispaghetti med Skinlovin’ tomatsås, vitlöksfräst svamp och raw pumpaparmesan är magisk. Jag bjöd min käre så-långt-från-en-vegetarian-man-kan-komma far på detta och han åt som om dagen vore hans sista och utbrast efteråt att han kände sig som en drottning (!!). Way to go, Maria! ALLA älskar denna rätt och att den går så finurligt bra ihop med ett glas rödvin gör den till en vinnare i ordets alla bemärkelser! /Karin

 8. P says:

  Jag älskar dina nyttiga efterrätter och att du använder mycket superfoods i din kost. Jag försöker hela tiden bli bättre på att äta varierat men jag måste erkänna att det blir mycket rawbites och smoothies. Ibland saknas inspirationen för att verkligen LAGA mat. Så det skulle vara grymt om du kunde skriva lite mer om lättlagad gärna varm mat. :)

 9. Isabella Jäger says:

  Jag har inte varit mycket för Raw food eller över huvud taget nyttig mat förut. Jag tyckte inte om grönsaker och helst åt jag pizza så mycket jag kunde. Men sen insåg jag att det inte kommer funka. Jag tränade såpass mycket och behövde mycket näring. Dessutom var min hy mycket dålig och jag förstod att kosten hade en stor del i detta. Sen såg jag din blogg i en Elle-tidning, jag blev fast direkt. I ca ett år har jag varit helt faschinerad av hudvård och sambandet mellan kost och hud. Dina recept har varit goda och bra för sådana som är lite nybörjare i det hela. Min favorit var lätt gazpachon, mums! Jag är en tjej som ständigt är on-the-go så gärna fler förslag på saker att ha i matlådor, mellanmål osv. Tack för en underbar blogg, kramar

 10. Elin says:

  Min favvo-beautyfood av dina recept är defintivt din Spicy thaisallad, så smarrig och går att variera in i det oändliga.. Blir ofta sugen på de raw desserter som du lägger upp men av lathet har jag inte lagat ett enda ett, har ingen matberedare heller så ibland när det ska mixas slätt får det tyvärr vara ;) Är dock sugen på raw kladdkakan med koksgrädde, kanske blir nu till helgen :)

 11. Mirna says:

  Jag älskar alla dina beautyfood-inlägg, speciellt recept på godis och nyttiga efterrätter! :) Älskar också att du skriver vad varje enskild ingrediens gör för hyn och kroppen. Finns inget bättre än att äta nyttig mat och verkligen KÄNNA hur huden blir snyggare och slätare (haha, eller så kan man ju alltid inbilla sig…)
  Mer recept på bloggen tycker jag! Stor kram :)

 12. Johanna says:

  Gud var skall jag börja? Du är liksom hela anledningen till att jag har börjat tänka på
  vad jag stoppar i mig. Innan så åt jag vad skit som helst men du har fått mig
  MEDVETEN om att de vi stoppar i oss faktiskt påverkar hur vi ser ut och hur vi känner oss. Och jag testar verkligen allt som du tipsar om. Mitt skafferi är helt utbytt och jag älksar´t!

  Älskar när du tipsar om nya kryddor så som “Morning Wellness” från Spicemaster och “Tång och algsaltet” från Bjäre.
  De där små sakerna som gör så stor skillnad i smak. Jag är helt beroende av Morning
  wellness kryddan nu! Har det till allt. Nästan ;)

  Jag föredrar recept på maträtter, chiapudding och smoothies framför söta bakverk (mest för att jag oftast är för lat för att baka). Att blötlägga nötter osv är inte riktigt min grej. Är jag sugen på sött stoppar jag oftast bara i mig någon bit mörk choklad eller äter en sked jordnötssmör. Typ så.

  Testar allt du skriver om som sagt men ungsrostad sötpotatis samt grönaste, glowigaste superbowlen är de recept som jag “lagar” oftast. Älskar dem båda!

  Försöker få i mig en grön smoothie (minst) om dagen efter att ha läst “Grönt för livet” av Victoria Boutenko (tips till dig om du intehar läst den)!

  Nej nu får jag väl ta och avsluta min uppsats här innan du tröttnar på´t.

  Ha en fin helg och tack för all inspiration!!

 13. Anna Holmsten says:

  Hej Maria!
  Har följt din blogg sedan du bodde i japan, så du är en stor inspirationskälla för mig :) Blir alltid lika glad när du lägger upp dina hälsosamma recept! Svårt o välja favorit men jag är väldigt förtjust i “raw kladdis med moln av kokosgrädde” och på andra plats “beautyproofad banan/toffeeglass”. Yummy!

 14. Maria says:

  Hej! Min favorit är helt klart macademia-pralinerna som är helt himmelska. Jag älskar macademianötter men tillsammans med choklad och dadlar…helt sjukt gott! Jag älskar att du är kunnig OCH kollar upp nya och annorlunda grejer före andra OCH är bra på att skriva OCH skriver på ett roligt sätt och att copywritern i dig kommer fram i både rubriker, texter och roliga namndop av recept. Infocreativetainern Maria. Skulle vara kul att vinna, isåfall skickar jag några av pukkateerna till mina knattar till systerdöttrar (har gjort det innan, och nu vill de bara dricka pukkateer istället för typ saft när vi fikar…..) Annat som hade varit roligt att läsa om vore recept med örter på Maria-vis.

 15. Sofia B says:

  Hej! Har följt din blogg sen du var i Japan och fullkomligt älskar den! Ett av mina favoritrecept (svårt att välja ett!!!!) är självklart din beach 2014-soppa med morötter, kokos och lime. Min favoritsoppa som jag gör så ofta jag kan!!

 16. Linnéa says:

  Jag älskar den beautyproofade banan/tofferglsssen! Jag är lat och lite klantig i köket + att min sambo är nötallergiker så nöt går helt bort. Detta recept kan jag göra utan att göra fel, det går fort när jag blir paniksugen på något och min pojkvän dör inte. Kan det bli bättre?! Jo jag bli FRÄSCH av det också!!!

 17. Pingback: Beautyboosting fri-yey! | Anja

 18. Julia says:

  Jag älskar dina recept men vad saknar jag? Möjligen fler typ ‘vardagsmiddagar’ med enkla, nyttiga grejer man kan svänga ihop en trött kväll med en grinig unge i hasorna. Blir så ofta typ skral sallad för mig då när jag egentligen vill ha varm, nyttig och god mat som man kan vara lite stolt över! OCH! Vore sjukt bra med en till ‘finns alltid i mitt skafferi’ så man får lite inspo i matbutiken och faktiskt har grejer så man kan svänga ihop det där goda du tipsar om.

 19. Nathalie says:

  Åh min favorit måste nog vara, den magiska tångrostade sötpotatisen med pumpa och avokadokräm. En stående favorit hos mig, fast i brist på “tång” så göra jag den utan vilket i alla fall jag tycker funkar helt utmärkt och skapar dans för smaklökarna. Gillar vegetarisk mat och detta är verkligen en riktig höjdare, både rent smakmässigt men också med tanke på den korta tiden det krävs att preppa. Drömmen för mig som student, när man har annat som gärna upptar mycket av ens tid och ork.

 20. Ylva says:

  Jag älskar alla frukostrecept! Jag är ingen vanemänniska när det kommer till morgonmålet utan vill helst byta varje vecka. Alla tips mottages tacksamt :)

 21. Karin says:

  Deffo toffeeglassen! Himmelsk! Och skulle gärna ha något recept på något som är smidigt att ta med på utflykt mm. Inte bara någon bar liksom. Tack för en toppen blogg!

 22. Lotta says:

  det där med vilket recept som är ens favorit – det är bara att glömma.
  ALLA recept har sitt magiska tillfälle och din receptsamling är min absolut favvis!
  men om jag fick önska något som jag gärna hade sett mer utav så är det helt enkelt: frysvänlig-matlådemat. jag jobbar som en liten tok, och när jag preppar matlådor på söndagskvällen så hade det varit så guldigt om man kunde ha en riktigt fin, nyttig och härlig matlåda att se fram emot på torsdagslunchen. så man orkar hålla sitt inre och yttre glow hela veckorna igenom nu när det är så mörkt hela tiden. ett glow-kit hade gjort mig så oerhört mycket gott för tillfället. tack för en bra så fin blogg!

 23. tropicalia says:

  Min favorit är raw food cheesecake. Har blivit nyfiken på att testa mera raw food kost så gärna flera recept för inspiration.

 24. Isabelle says:

  förutom alla uppenbart toppklassiga recept på syndigt chokladiga sötsaker och glass- och smoothievarianter, så måste jag säga att ‘zucchini-spaghettin med skinlovin’ tomatsås och raw pumpaparmesan’ är right up my alley. jag är vego och inte vegan eller strikt raw, utan upptäcker hela tiden nya sätt att förbättra min kost så att min känsliga mage mår bättre – dvs pasta är en trigger som jag helst undviker. men denna rätt är så nära comfort food-himlen man kan komma!!!! måste bara tacka för den. precis så mustigt krämig, ostig och tomatig som jag behöver för att tillfredsställa suget när det är sådär pang bom på allvar och nästan SEXUELLT, liksom mat som får en att dregla bara vid tanken.

 25. Lisa says:

  Mitt favoritrecept är den gröna smoothiebowlen! Skulle vilja ha fler smoothie recept för det är ju det bästa som finns!

 26. Magdalena says:

  Jag har aldrig kommenterat din blogg trots att jag klickar in här dagligen så nu passar jag på att skicka ett stort tack för all inspiration! Jag är helt såld på ditt recept på Fab-jita bowl, den innehåller cirka allt jag tycker är gott! Jag brukar strimla i lite rödkål och toppa upp med lite mango för att få ännu mer färg, tips tips! Och jag skickar in en liten motivering till varför jag vill vinna också nämligen denna klagovisa:
  Att jobba på förskola i januari är en total beauty-katastrof!!! Efter en förmiddag med lek och bus utomhus i gbg-blåst är händerna så torra att de BLÖDER och min annars ganska snälla hy är helt krackelerad och glåmig. Tur att det är himla roligt ändå, att det liksom väger upp. Men lite glow-tillskott skulle ju inte skada…

 27. Julia says:

  Frukost är min favorit bland alla måltider, helt klart! Senast har det blivit mycket chiapudding med olika smaksättningar så som kanel och kardemumma, saffran, vanilj osv… Eller overnight oats. Har dock fått en storfavorit till samlingen: mosa banan och avokado till en jämn krämig röra, toppa sedan med allt du tycker om – kokosflakes, frukt, nötter, bär… Du får i dig så mycket bra och så mycket nyttigheter på samma gång! tips tips!!

 28. linnéa says:

  Åh, absolut alla bakrecept en får ta del av! Jag själv har ofta brist på både fantasi och inspiration när det vankas finbesök eller när jag bara ska baka för nöjets skull och då passar det alldeles utmärkt att kunna hämta lite pepp inspiration från andra! Sedan att du ofta skriver ut hälsofördelar med ingredienserna är också ett stort plus. Det är så enkelt att bara säga “men chiapudding, det är jättenyttigt och hälsosamt!” utan att veta hur och varför. Så TACK för det, för att du gör mig lite mer matsmart och vardagslivet lite enklare och lite mer fabulöst pour moi.

 29. Maline says:

  Mitt favvorecept är beach 2014-soppan med morot, kokos och lime. Älskar den soppan, har gjort den massvis med gånger och är väldigt tacksam för det receptet. Nu på vintern äter jag den varm men i somras åt jag den kall och det var helt perfekt under de heta dagarna.

 30. Zandra says:

  Åh. Alltid så härliga tävlingar på dina bloggar.
  Mitt favoritrecept är din spicy thaisallad som jag tror varit med sedan fromtokyowithlove/mariawithlove-tiden. Den är min Go-to food och blir alltid lika god och närande oavsett hur man tweakar den. Tack för alla fina recept. Kanske lite mer makrobiotiskt hade varit kul. Dina artiklar om makro är jättespännande. Passar på vintern och lugnar stressade karriärmagar. :)

  http://mariasbeautybox.elle.se/friday-facefoods-spicy-thaisallad-med-chockerande-manga-antioxidanter/

 31. Jenny says:

  Förutom att det är bästa namnet,
  DETOXSOPPA AKA ”FAST TRACK TILL FAVVOJEANSEN”-SOPPA.

  Så smakade soppan såå gott. Den är verkligen vacker för både ögon och kropp. Plus att du skrev så kloka ord i det inlägget. Hoppa över att banta, äta mer grönt och protein, mindre raw godis och träna lite.. Så befriande med ärliga, sanna texter. Mer sådant!
  Tack för en bra , intressant och rolig blogg! Bonus med alla fantastiska recept. Ser framemot att komma i mina jeans runt mars. :) Skyndar långsamt..

 32. Linnea says:

  Zucchinispaghetti med skinlovin’ tomatsås och pumpaparmesan. För att det är ett briljant genidrag att göra om ett klassiskt välkänt recept till ett bättre – extreme food makeover 2015!

 33. Rebecca says:

  Har precis hittat till din blogg som jag blev helt kär i den. Har hittat en drös med nya recept som ska provas. Tycker att du ger så mycket bra tips och skippar alla dieter och vikthets. Har alltid haft en massa hudproblem som inte vill försvinna, men efter jag började med MARIAS GLASSIGA GRÖNA SMOOTHIEBOWL (som är min favvo) och andra gröna smoothies så känns huden mycket fräschare och hela kroppen piggare. 2015 ska bli ett grönt år :)

 34. Johanna says:

  Hej!
  Har precis hittat din blogg men ett recept har jag redan hunnit gjort fyra gånger! Det är fab-jitabowl, så himla god!!!! Enkelt recept med ingredienser som är lätta att hitta. Ser fram emot att testa fler recept :)

 35. Beth says:

  Befinner mig i Kina för tillfället. Oh man, I’m gonna need this kid when I get home! Glåmig hy från kylan och smogen har totalt dödat all glow jag nånsin haft i fejjan. Sveriges luft är ju ett spa jämfört med Kinas. Jag gillar alla dina recept! Blir sjukt inspirerad men tycker att det är en aningens för många och komplicerade ingredienser för att nånsin kunna efterapa, så jag efterlyser lite enklare recept. Tack och kärlek till dig!

 36. Julie says:

  “Raw Kladdis” helt klart, finns inget som slår choklad! Jag har gjort receptet enligt ditt men skippade cointreau och apelsin och hade sedan saffran i kokosgrädden, heavenly! Jag är vegan men student, så det känns som om jag verkligen skulle behöva en boost. Jag är begravd i konst teori litteratur och knaprar på riskakor för att hålla ögonen öppna. Älskar kaninmat! När blev det så dyrt…? Love your blog girl!

 37. Caroline says:

  Jag skulle så himla gärna vilja ha lite Beautyboost-matlådetips! Extremt osexigt med matlådor, I know, men just därför. Hyfsat snabblagade, inte tokdyra men Oh-så-beautyfierande käk som man kan släpa runt på i väskan när man pluggar och inte direkt är miljonär (eller för att man hellre vill lägga pengarna på Chanel-lack). Tusen tack för all inspo som du delar med dig av!

 38. Natalie says:

  Jag läser dig dagligen och älskar din blogg för blandningen av hardcorefakta och feeling. Uppskattar recepten, tex gazapacho-glow eller beachsoppan som nämns nedan. gillar också rawfoodbollarna (nyttigt godis är alltid en hit). Om jag skulle önska mig något, vore det glowfood gjort på vardagliga råvaror. Är själv övertygad om att man kan “äta sig frisk och snygg” (såväl som motsatsen) och att det sker i vardagen. Även vår “vanliga” mat är full av glowfaktorer. Eftersom det kan vara svårt att ha superfoods som basic födointag, vore det roligt med beautyfood gjord på kylskåpsklassiker. Hursomhelst, det vore roligt att läsa vad du hittar på utifrån en sån förutsättning. Tack för rolig läsning!

 39. Paulina says:

  Detoxsoppa! Och fluffig avokadokräm. Mums!

 40. Ellen Persson says:

  Pepparkakstryfflarna – de räddade verkligen min jul! De stillade allt som hade med att hetsäta choklad, som jag annars har varit duktig på att göra under juletiden. Att jag dessutom fick så mycket positiva kommentarer från familj, släkt och vänner gjorde bara dem ännu bättre!

  Sen så är det väl för mig som alla andra.. Vintermörkret gör inte allt för mycket för att hålla en strålande. Dagarna är långa och mörka och man hinner inte alltid prioritera det som egentligen är bäst för en. Det är anledningen till att jag känner att jag mer än gärna skulle vinna denna tävling!

 41. Marie says:

  Jag hade gärna fått tips om hur man kan göra sina egna “energi-bars”, jag tänker på sådana med nötter och frön i. Jag tycker de är rätt dyra att köpa, så det vore kul om man kunde göra sådana själv.

 42. Madeleine Nilsson says:

  Jag tycker det är intressant med beautyfoods myter! Jag skulle gärna läsa om sånt man tror är bra för huden och kroppen men som kan ha direkt skadlig effekt! Eller som kan vara dåligt att äta om man har sjukdomar som påverkar hud. Ja du förstår nog tanken:).

 43. Nilli says:

  MAKROBIOTISK SUPERBOWL TOKYO-STYLE MED DILL-OCH TAHINIDRESSING är det enda receptet jag hittills provat (flera gånger) and I totally love it! Killen som är gammal kock är också grymt förtjust! Skulle gärna vilja ha fler tips på Makrobiotiska rätter!

  Jag tittade igenom ditt “Beautyfoods”-arkiv för bara nån vecka sedan och blev grymt inspirerad; sötpotatisen med algsalt och avocadofluff lät som en superhit, liksom ‘zucchini-spaghettin med skinlovin’ tomatsås och raw pumpaparmesan’ (som alla verkar älska) ska lagas snarast! Tack för all underbar inspiration, och jag hoppas verkligen att detta är en “hemlig” undersökning inför en kommande Beautyfood-kokbok!

 44. Emilie says:

  Mitt favorit recept som jag gör om och om igen är raw kladdkaka med kokosgrädde! Denna är perfekt när sötsuget infaller och fantastisk att bjuda vännerna på! Underbart tips på något som både är nyttigt och himmelskt gott. Jag har precis börjat äta mer rawfood och nu vill jag bara testa mer och mer produkter som gör att jag blir piggare. Har länge känt mig väldigt trött men har senaste veckorna märkt en skillnad. Med detta paket hoppas jag att jag ännu fortare kan nå mina mål, vilket är ett hälsosammare och piggare 2015!

 45. Jenny says:

  Min favorit är gazpachon, älskar soppa. Som huvudrätt om vill ha nåt lättare, grym som förrätt. Längtar efter tomatsäsong. Gillar dina recept mycket, känner att de för mig till en lite snyggare mamma.

 46. Jessica Sundberg says:

  Hej, har aldrig tidigare varit inne på dina sidor men nu har jag bokmärkt hela bloggen och funnit massor med inspirerande recept! Allt verkar så fräscht och gott. Har svårt att välja ut vad jag ska provlaga först :-) Tur jag hittade hit! Nu hoppas givetvis även på tur i denna tävling!

 47. Nathalie says:

  Sötpotatis med avokadokräm! Comfortfood at its best, dvs utan uncomfortable dagen-efter-dåligt-samvete. Och gudinnorna ska veta att jag behöver lite glow efter månader av amning och nu får jag ju äntligen käka alger igen!

 48. Astrid says:

  Wow, vilket paket alltså! Det hade jag verkligen behövt just nu när jag jobbar så extremt mycket. Sitter framför datorn närmre 80 h i veckan och hinner inte göra något för min egen skull överhuvudtaget. Mer än att äta bra, men laga mat hinner jag inte ens. Detta paket hade verkligen gett min tillvaro ett lyft och gjort sitt för min hy!

  Älskar din blogg! Ska snarast, eller så snart jag har tid, definitivt prova din raw kladdkaka med kokosgrädde och din raw blåbärsparfait med lakritspimpad hallonspegel och chokladkola. Ser ju HELT fantastiskt ut!!

 49. Emma says:

  RAW KLADDKAKAN – fick mina smaklökar att vända och vrida sig av lycka! Nu är den ett måste när jag: har pms, är glad, bjuder över vänner, behöver vardagslyx, när det är fredag. Ofta alltså! Så tusen tack för att du fört in denna gudomlighet i mitt liv!

 50. Josefine says:

  Kladdkakan!! Är ny på det här med rawfood men vill gärna testa! Har inte vetat var ja ska börja men här fanns ju massor av inspiration!

 51. Miriam says:

  Fab-jita bowl. Som namnet beskriver var den fab, både utseende- och smakmässigt.
  Dessutom, som kul kuriosa, var det rätten som fick min pojkvän – även han något av en 1.95 cm lång atlet, att först tycka om vegetarisk mat. Så pass mycket att han numera är vegetarian. (Det mest vegetariska han åt innan var potatis, men efter den rätten förändrades det totalt.) Så nu står han i sin studentlägga och mixar avokadomousse, tack vare dig! Fortsätt alltså på samma spår, du äger och kan uppenbarligen göra stora fab-förändringar i människors matliv.

 52. Caroline says:

  Måste först säga att dina inlägg är otroligt bra. Svårt att välja någon favorit. Men ett som jag tyckte var väldigt intressant är Let´s talk about soja! Informativt och spännande inlägg med bra text och bilder. Alltså ett riktigt bra inlägg som jag gärna går tillbaka och läser! <3

 53. Emely says:

  Oj vilken underbar tävling!!! Det hade varit så spännande att få testa de här produkterna :) Jag älskar verkligen ditt inlägg om Raw snickers!!! Du har underbara bilder som gör att det vattnar i munnen och självklart var jag ju tvungen att göra dem hemma. Som den nöt-älskare jag är, är detta ett av mina favorit recept någonsin, och ja, som du skrev i inlägget, svårt att tänka på annat :) så tack för att du delade med dig! Ha det gott!

 54. Linnea says:

  Hej!

  Jag tycker du har kanonbra recept. Jag har faktiskt lagat flera styckna, bland annat dina pepparkakstryfflar och några versioner på supersmarriga kladdkakor. Något jag skulle vilja se mer av är goda, värmande och beautyboostande soppor. Nu när snöblaskets tid är kommen så kan en värmande soppa fungera som en varm kram inifrån (källa: Biggest Looser). Om den dessutom kan få hyn att stråla så är det ett extra plus.

  Dina hudboostande favvisar från Pukka skulle jag hemskt gärna vinna då mina nuvarande dagliga skönhetsvitaminer precis tagit slut. Och då försenat inrapporterade högskolebetyg lett till att jag kanske inte får CSN på ett tag (ledsen smiley) så tycker jag lite synd om mitt ansikte och vill ge det en skjuts i rätt riktning!

  Hoppas du har en fin söndag! / Linnéa

 55. Anna says:

  Hej! Jag har precis hittat till din blogg efter länk från Anja och jag sträckläste den.. Träning/kostbloggar finns det gott om men jag gillar hur du ger informationen om vad specifika livsmedel är bra för. Gärna mer sånt! Många recept jag gillar men blev glad när jag hittade det det med sötpotatis, paprika och avocadokräm. Jag älskar sötpotatis och gillar alla olika enkla varianter som jag kan hitta med det i. Uppskattar också enkla recept som inte kräver tusen ingredienser och blir ett stort projekt!

  Förutom recepten så gillar jag även inläggen om livet i övrigt. När jag läste inlägget där du skrev typ “jag har sprungit alldeles för långt och alldeles för länge” kände jag mig träffad. Sa precis upp mig från mitt jobb då jag stressat konstant en längre tid, flertalet kollegor som gått in i vägen och jag har varit på väg. Men jag vill inte hamna där och därför sa jag upp mig. Många som säger att de är så imponerade för att jag vågar men självklart är jag skitskraj över att vara utan arbete och lön MEN jag kände att jag måste prioritera mig själv och min hälsa. Hade därför varit härligt att få prova dina Beautyboostande favoriter nu :-) Även om det känns mörkt just nu så tror jag verkligen att mitt beslut kommer leda till något bättre i slutändan.

  Ha en härlig söndag!

  Bästa hälsningar
  Anna

 56. Sarah says:

  Sötpotatis med avokadokräm lät ju helt fantastiskt gott!!! Både sötpotatis och avokado är ju så otroligt gott, så jag blev väldigt sugen på att testa kombon. Jag älskar att äta nyttigt och tillbringar förmodligen fler timmar än jag vill erkänna med att finkamma internet efter fräscha och inspirerande recept. Är student dock, och har inte alltid råd att köpa de bästa råvarorna eller produkterna. Skulle bli så sjukt glad över dessa produkter från Pukka! Älskar deras teér.
  Tack för en fin blogg!
  /Sarah

 57. Frida says:

  Recepten på all varm mat hos dig passar perfekt under denna kalla, slaskfyllda och sol-dränerade årstid som råder nu. Att de dessutom inte innehåller laktos eller gluten är perfekt för en hälsomedveten och allergisk beautynörd.

  Har följt dig sedan din tid i Japan och snart, snart är det dags för mig att ge mig in i landets skönhetsdjungel med dina tips i hand.

 58. Malin says:

  Okej, inte för att jag inte härmar dina recept slaviskt men det som jag än idag är sjukt tacksam för är tipset om Morning Wellness från Spicemaster. Helskotta vad en liten kryddblandning kan förgylla tillvaron!

  Vill också säga att jag tycker det är grymt att du tar upp ämnen såsom soja. Lätt hänt att man bara följer med i trendvågen och bara kör- sjukt viktigt att dessa ämnen också belyses så att man kan tänka till lite extra innan man stoppar saker i munnen!

 59. Anna-Karin Ek says:

  Hej! Vilket härligt kit att vinna :-) Du har många härliga recept, men det som har blivit min favorit är den underbara chokladkrämen med raw kokosolja och raw kakao (även utan mesquitepulvret). Äter den med gott samvete och den är god till det mesta!

  Tack för all inspiration till nya recept.
  //Anna-Karin Ek

 60. Zohre says:

  Hej igen! Som jag nyss skrev, så är receptet på beautyjunkiens “pommes med bea” en riktig goding! Jag efterfrågar mer sånt, alltså recept på riktig mat istället för beautifierade snacks/desserter. Även om raw chokladtårta är härligt, härligt, så är det även farligt, farligt för mitt sötberoende. Så, fortsätt med efterrätter, men gärna mer mat-mat för min del!

 61. Oda says:

  Åh! Receptet; http://mariasbeautybox.elle.se/raw-pepparkakstryfflar-god-beautyproofad-jul/
  - var ett recept som tilltalade mig. Då jag lider av IBS så är Raw food ett fint alternativ för att slippa en bråkig och krampande mage:)

  Fin blogg!! Håller tummar och tår✨

 62. Carolina F says:

  Jag hittade precis till din blogg via Anjas, och jag älskar den! Sitter och skriver en inköpslista nu med allt jag ska handla så jag kan provlaga alla fantastiska recept. Ska handla Morning Welness idag så blir det chiapudding till frukost imorgon :) Vart köper du tång och algsaltet? För det receptet med sötpotatis lät fantastiskt gott.

 63. Madelene A says:

  Åh va roligt med en tävling! Jag absolut ääälskar din thaisoppa med morot, kokos och lime, lagar den varje gång jag känner mig lite hurven och kall. Den är helt underbar! Några andra favoriter är ditt recept på ginger snaps cookies och din detoxsoppa.

 64. Robert Haglund says:

  Kladdkaka fungerar alltid och nu även som Raw :-)

 65. Maria Karlsson says:

  Låter som ett härligt boostande paket fyllt med energi och motivation :D
  Du har så otroligt många härliga recept och jag inspireras dagligen av allt, men min stora favorit som jag gjort flera gånger (och som alltid funkar lika bra) är Raw Frozen Cheesecake. Definitionen av himmelsk smak som passar perfekt till hemmakvällen och även som ett nyttigare alternativ till dessert när man ska bjuda någon :)
  Hoppas nu få chansen att hitta lite nya hälso-favoriter!

  kram, Maria (www.nouw.com/mariakarlsson)

 66. Sofia Sjögren says:

  Skinlovin’ zucchini med freaking veganparmesan. Har bjudit följande på denna rätt: pappa mamma bror bästisar pojkvän professor kollega. Jag vågar påstå att det numer är en av mina paradrätter. Jag blir fasen glad av bara tanken på all them goodiez som måltiden omfattar. Nä nu blev jag sjukt sugen. Tomatsåsen = dröm. Summarum, beautylicious, man blir rätt bootylicious samt det smakar helt del-icious.

  OK ang ev vinst; jag är dock inte Sverigeglåmig, men nog så illa däran efter att ha hökat en månad på bibliotek (tentamensperiod, utbyte på min LLM) i Belgien. Och din blogg är glädjen på min läslista på www

 67. Jessica Hellström says:

  Stoor favorite bland dina underbara recept blev Fruktsallad med julkryddad cashewgrädde och ras chokladsås, älskar nämligen efterrätter och att den är utan socker är perfekt, fast om jag skulle göra den idag, skulle jag toppa med kokosgrädde istället, det måste bli minst lika gott!

 68. Julia says:

  Din magiska tångrostade sötpotatis med pumpa och avokadokräm… Jag säger bara wow!

 69. Amanda says:

  Hej Maria!
  Det bästa receptinlägget? HELT KLART kladdkakan. Är en tjej som ungefär 1 gång i månaden (you know when..) skulle kunna simma över atlanten för choklad och då är kladdkakan perfekt. Och att den inte ger mig ont i magen är ju ett stort plus i kanten.
  Jag tror min familj är ganska glad för den också då dom också älskar den men samtidigt slipper en grinig dotter med cravings haha.

  Det skulle göra mig så himla glad om jag fick bli den lyckliga vinnaren, jag håller tummarna! Tack för en bra blogg! Kram Amanda

 70. Susanne Jansson says:

  Jag älskar din kategori “Beautyfoods” överlag men har verkligen fastnat för receptet “Detoxsoppa (Skinnyjeans SOS!)” , det hjälpt mig flertalet gånger att känna mig bekväm i mig själv då jag jobbar i en restaurang och där är omgiven av alldeles för många frestelser :) Av lite samma anledning känner jag även att jag behöver en riktig glow-skjuts, för trots att jag älskar att arbeta med människor så finns en obehaglig stress runt omkring mig, detta i kombination med den matos man varje arbetspass vistas i och även den mat man äter gör att min hy svarar emot och motivationen hamnar i en nedåtgående spiral.. så att kunna få möjligheten till en nystart med dessa produkter och även ytterligare en fas med din fantastiska Detoxsoppa hoppas jag kan bli vändningen igen :) …plus som du själv säger; att befinna sig i Sverige just nu är orsak bara det. (jag vet att det inte behövdes någon motivering, men det är så mycket som hänger ihop att jag slängde med en ändå :) )
  Hoppas du får en superhärlig vecka,
  Susanne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


eight × = 56

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>