Gootloader infection cleaned up

Dear blog owner and visitors,

This blog had been infected to serve up Gootloader malware to Google search victims, via a common tactic known as SEO (Search Engine Optimization) poisioning. Your blog was serving up 288 malicious pages. Your blogged served up malware to 0 visitors.

I tried my best to clean up the infection, but I would do the following:

 • Upgrade WordPress to the latest version (one way the attackers might have gained access to your server)
 • Upgrade all WordPress themes to the latest versions (another way the attackers might have gained access to your server)
 • Upgrade all WordPress plugins (another way the attackers might have gained access to your server), and remove any unnecessary plugins.
 • Verify all users are valid (in case the attackers left a backup account, to get back in)
 • Change all passwords (for WordPress accounts, FTP, SSH, database, etc.) and keys. This is probably how the attackers got in, as they are known to brute force weak passwords
 • Run antivirus scans on your server
 • Block these IPs (5.8.18.7 and 89.238.176.151), either in your firewall, .htaccess file, or in your /etc/hosts file, as these are the attackers command and control servers, which send malicious commands for your blog to execute
 • Check cronjobs (both server and WordPress), aka scheduled tasks. This is a common method that an attacker will use to get back in. If you are not sure, what this is, Google it
 • Consider wiping the server completly, as you do not know how deep the infection is. If you decide not to, I recommend installing some security plugins for WordPress, to try and scan for any remaining malicious files. Integrity Checker, WordPress Core Integrity Checker, Sucuri Security,
  and Wordfence Security, all do some level of detection, but not 100% guaranteed
 • Go through the process for Google to recrawl your site, to remove the malcious links (to see what malicious pages there were, Go to Google and search site:your_site.com agreement)
 • Check subdomains, to see if they were infected as well
 • Check file permissions

Gootloader (previously Gootkit) malware has been around since 2014, and is used to initally infect a system, and then sell that access off to other attackers, who then usually deploy additional malware, to include ransomware and banking trojans. By cleaning up your blog, it will make a dent in how they infect victims. PLEASE try to keep it up-to-date and secure, so this does not happen again.

Sincerly,

The Internet Janitor

Below are some links to research/further explaination on Gootloader:

https://news.sophos.com/en-us/2021/03/01/gootloader-expands-its-payload-delivery-options/

https://news.sophos.com/en-us/2021/08/12/gootloaders-mothership-controls-malicious-content/

https://www.richinfante.com/2020/04/12/reverse-engineering-dolly-wordpress-malware

https://blog.sucuri.net/2018/12/clever-seo-spam-injection.html

This message

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Stänger beautyboxen en stund…

DSCN3318

…bara för att öppna den igen i ett nytt format inom kort. Beautyboxen blir ännu bättre, större och mer välfylld med tips och råd som skräddarsys ännu mer efter ER, mina kära!
Så om ni undrar varför det varit tyst i en vecka så är det för att jag är i full fart med nya härligheter.

Japp, och så har jag haft PMS-hjärna i en vecka, och inte klarat av att formulera ett inlägg utan att fastna i gråtiga avsked och nostalgi. TROTS att jag tror att både jag och ni kommer gilla det nya ännu mer (är det möjligt hehe?). Håll ett stadigt öga på elle.se och på min Insta @maria_ahlgren. OKAJJ?

Jag avrundar denna era av Beautyboxen med lite hederlig pms-ångest. Läppstift och lättväckt ångest 4ever, remember?

Igår var det Swedish Beauty Awards. Pompa och ståt och Great Gatsby-tema på restaurang K-märkt i Stockholm. Jag hade legat däckad i ett antal dagar i förkylningen från helskottat och itne hunnit fixa 20-talsstass. Så jag tänkte att jag tar någon av mina två failproofade finklänningar – en lång i blå spets med bar rygg, eller en nykomling från COS. Men så igår i morse, 12 timmar innan galan, när jag provar, går ingen av klänningarna att dra igen. Inte ens den jag köpte för två veckor sedan – och som då till och med satt lite löst. Och väl knäppta ser jag ut som en stoppad korv med 360-graders magväska – av dun. PMS-magen i fullt esse!

Får ni också en storleksskillnad på 1-2 klädstorlekar under PMS?
Det fantastiska är att varje månad när kroppen sväller och skaffar kamelpuckel där fram så freakar jag och tänker att den här gången är det nog inte PMS, utan att sköldkörteln packat ihop och stängt ner ämnesomsättningen och att jag nu är dömd att stänga min garderob som jag känner den för alltid. DEN HÄR GÅNGEN är det permanent! Jag – som har 20 års erfarenhet av PMS (som exploderade bortom alla sina tidigare gränser när jag fick barn och passerade 30) – blev så osäker att jag ägnde morgonen åt att surfa runt i diverse internetforum på temat “viktuppgång vid PMS”. KAN detta var enbart PMS? Jag vet ju att jag ofta går från storlek 36 till 40 under PMS, ändå tänkte jag att den här gången KAN det inte vara normalt. Vi snackar en helt ny kropp. MED snygga flodfåror runt anklarna där strumpresåren suttit.

Sen gjorde jag det enda rätta. Gick ner till & Other Stories och köpte en enorm kaftan.
Efter det gick jag till Apoteket och köpte graviditetstest – det tredje på en vecka pga detta BEYOND hormonkaos – och låste in mig på toaletten på MOOD. Och ja, det var negativt, så nej, jag är inte preggo, trots att jag sedan fick frågan TVÅ gånger under kvällen pga tältoutfitten.

Under veckan har vi även mött följande situationer:

* En klassisk innebrännare på hakan som VÄGRAR att “poppa” samt en böld mellan ögonbrynen som poppade flera gånger (alltså blev gul, syrabombades, klämdes – oups! – bara för att bli gul om och om igen). Snälla finnar. Om ni nu ska parkera er i mitt ansikte – var konsekventa. Bete er som normala finnar så jag kan behandla er som såna. Ja, och så ett gäng vanliga finnar såklart. Men de här anomalierna har tagit nästan all fokus.

* Gråtattack när min brors bröllpsinbjudan kom i posten. Först möttes posthögen av gravt ångestpåslag när jag såg brev från Försäkringskassan, Skatteverket OCH mitt kreditkortbolag på samma dag. Jag är så RÄDD för myndigheter. Men sen såg jag det. Det vackert stansade kuvertet som gömde den första bröllopsinbjudan i min familj som inte varit min. Jag kunde inte hantera det! Blev så rörd över att livet kan vara så FIINT och kärleken så STOOOR och grät över att en mastodont kreditkortsräkning i längden inte spelar någon roll för kärleken är ALLT och jag är en så STOLT och LYCKLIG storasyster och jag ÄLSKAR min familj.

* Jag och Atleten ligger i KRIG. Jag har svårt att sova som det är, men när kroppen väl utsöndrar en liten puff melantonin så drar Atleten en djuup riktigt rasslande snark. Jag blir så arg! Vill SPARKA honom ur sängen, TVÅNGSremittera honom till soffan, skaffa övernattningslägenhet åt mig SJÄLV och bara ställa mig på balkongen och vråla. Det värsta är att den jäkeln aldrig minns något på morgonen. Det mest provocerande är när han säger att: “Men jag snarkar ju inte längre.” Jo, det gör du, och du förstöööör mina nätter när jag redan är överhettad i både kropp och hjärna. PMS + snarkande man = match made in hell.

Det enda fina är att jag ofta blir ganska kreativ under PMS. De där känslostormarna rör runt järnet i hjärnan. Tror Liv Strömquist pratade om det där i sitt mens-sommarprat? Tyvärr förmår jag inte riktigt förvalta alla tankespår.

Japp, det var veckans PMS-rapport nu. Och när vi ändå är på ämnet kan jag meddela att påsken var ju minst sagt rafflande med sina superfullmånar. Aja. Man vet ju att man lever i alla fall. Särskilt med tanke på att det inte sovits ordentligt på två veckor.

Well. I väntan på att Beautyboxen öppnar igen – bomba mig gärna med frågor och önskemål på vad ni vill läsa mer om! Högt och lågt – bring it!

DSCN3319

Ett band i håret fick vara min tolkning av 20-tal. Och långt halsband! Fast visst måste de glidit runt i kaftaner ner på Rivieran. Och Marrakech? Och ja. Självklart är galg-bandet ute.
Preppade håret med UNITE Boosta och ORIBE torrschampo, och snurrade sen håret runt bandet. Drog loss testarna vid ansiktet och fönade med testen tvinnad runt fingret. Easy peasy.

Tills vi ses igen mina beauties. TACK FÖR ATT NI FINNS. TACK TACK TACK.

Posted in Personligt | Tagged , , , , | 17 Comments

Bästa beautyn i hälsokosten!

Hälsokostbutiker är inte bara tarmflora, spikmatta och fotriktiga sulor. Det finns en del sexiga beautyfavvosar på hyllorna minsann! Jag har ringat in ett gäng produkter som blivit i det närmaste kultförklarade – och en för mig ny storfavorit. Enjoy!

(null)

Posted in Ekologisk skönhet, Hud | Tagged , , | 1 Comment

Hudvårdsorgie med Kakan

kakan_2

Kakan Hermansson älskar hudvård. Det gör jag också, och idag har vi snackat hud hela dagen. Resultatet ser ni i snart på en glossig tidningssida eller två. Så länge – kolla in denna fantastiska kvinnas peelingguide! (Och ja, hon har en dockas hy).

kakan_1

kakan_3

kakan_4

…en liten glimt av solglajjeheaven blev det också. Kakan sportar Anna-Karin Karlsson (mitt avund vet inga gränser), jag har lånat hennes från Trés Bien Shop. Sitter just nu med fingret på knappen och klickar hem dem.

Foto Beata Holmgren för Studio Emma Svensson!

Posted in Hud | Tagged , , , , , | 3 Comments

Marias stora bodylotionguide!

bodylotion_1

Tio bodylotions som gör mitt liv lite bättre! Ja, faktiskt. Det dagliga valet av bodylotion är nämligen en viktig ritual i mitt liv. Viktiga frågor ställs framför badrumsskåpet:

1) Hur mår huden idag? I balans? Torr? Klådig?

2) Hur är humöret? Morgon? Kväll?

3) Hur känner vi på doftfronten? Ska det bäras parfym (=oparfymerad eller mycket lätt bodylotion?) Eller vill vi svepa in oss i en trevlig doftmatta innan vi kryper till kojs?

Här är gänget som går på rotation hemma hos mig för tillfället. Här är hela spektrat – från krämer som lättar på trycket när huden känns tre storlekar för liten, till doftlyx och slimmingkrämen som jag sätter mitt Beach 2015-hopp till.

Here goes – Marias stora guide till kroppskräm!

1. RESEKOMPISEN:
CLARINS
Moisture-Rich Body Lotion

Himla smidig tub med himla bra nonsensbefriad bodylotion. Denna finns alltid i min reseneccessär eftersom den är 1) grym mot flygtorr hud och 2) har packvänligaste formatet. Diskret men härlig doft som inte bråkar med några parfymer. Innehåller sheasmör, som en god bodylotion bör.

2. KLASSIKER i SOS-TAPPNING:
BIOTHERM Beurre Corporel

Aaah.. Vi var många som jublade när Biotherms klassiker Lait Corporel kom i smörformat tidigare i vintras. Är man rejält torr i huden är denna en skänk från ovan med 20% sheasmör och glycerin som binder fukten och skyddar. Perfa vid väderväxlingar eller kyla. Jag <3 den lätta citrusdoften och att smöret går in utan att lämna någon fet hinna, bara en massa mjukhet.

3. KRISHANTERING MOT KLÅDA, EXTREMTORKA OCH DIVERSE ATOPISKA FANSKAP:
LA ROCHE POSAY
Lipikar Baume AP+

Jag har lätt atopisk hud, vilket betyder att jag i perioder har extremt – extremt! – torr och reaktiv hud som blossar upp av minsta lilla. Och kliar! Det kan klia så att jag tror att förståndet ska ge vika. Röda, nariga plättar får huden att se ut som en röd/vit världskarta. Denna mildrar och lindrar när huden är i kris. Jag använder den på Vera också. Vi har ALLTID en sån här i skåpet hemma. Helt doftfri.

4. SNABBA VARDAGSLYXAREN:
L’ORÉAL PARIS Sublime Body Extraordinary Oil Oil-infused Nourishing milk

Skön och lätt bodylotion med en skvätt vårdande oljor från argan och neroli. Går in i huden på ett kick = perfekt efter morgonduschen. Doftar ljuvligt och en smula muskigt, men diskret. Snäll prislapp gör den till en vardagsfavorit man kan slösa med gott samvete. Älskar pumpflaskan.

5.  SOMMARSUFFLÉ I SNYGGBURK:
& OTHER STORIES Floral Memento Body Soufflé

Other Stories kroppsserier har verkligen gett marknaden något helt nytt – dofter som känns genomtänka och nischade (hej hej Byredo-Ben Gorhams näsa!), skrytsnygga burkar och bra kompositioner till löjligt låga priser. Nya Floral Memento är puderblommig och kommer sitta som ett smäck på sommararmarna/benen. Skrubben i samma serie är d-i-v-i-n-e. Är ganska lätt, så bäst för dig med normal hud.

6. JAPANSK TECEREMONI I BURK:
THE BODY SHOP
Fuji Green Tea Body Butter

The Body Shops kroppssmör är kroppsmörens urmoder, och nya doften med extrakt från antioxidantsmockade japanska teblad är grön och full av liv. Huden blir mjuk som en bebberumpa, även om detta är ett av TBS’s lättare smör. Jag har också en grej med ljusgröna burkar. Älskar det! Känns så krispigt och… fräscht. Plus för att flera ingredienser är rättvist odlade.

7. BEACH 2015-RÄDDAREN:
CLARINS
Masvelt Anti-Rondeurs Rebelles

Okej, namnet är lite på gränsen. Eller är det bara jag som tänker Masvelt = Min svält? Anti-rondör är i alla fall en briljant tagline som alla mina stranddrömmande cylindrar tänder på. Aja. För oss som INTE svälter inför sommaren 2015, men ändå önskar lite tajtare hudkosym och mindre rondör inger denna hopp. Clarins shaping-krämer hyllas ofta som marknadens bästa, och årets nykomling ska vara den vassaste hittills. Lovar att ta striden med “rebelliskt fett”, dvs sånt som jag har på min mage. Nu när jag har träningsförbud på allt vad core heter så sätter jag FULLT hopp till denna burk, laddad med bland annat slimmingklassikern koffein. Knåda knåda liten mage, rondören be gone…

8. HUDTONSUTJÄMNAREN/UPPSTRAMAREN:
VICHY Ideal Body Serum-milk

Fantastisk allroundlotion med serumegenskaper som gör ALLT. Ger massa fukt och innehåller ämnen som slätar ut huden och jämnar ut hudtonen. Går in på direkten och doftar helt fabulöst. Jag är ju en sucker för Vichys Idéalia-serie och dess pudriga doftbild. Gillar man den älskar man denna.

9. AROMTERAPI:
AVEDA
Beautifying Body Moisturizer with Uplifting Aroma

Doftar dyrt och spa:igt av lavendel och bergamot, och aromen sägs lyfta humöret. Själv gillar jag den mer som en kvällslotion innan jag kryper ner i dunet, men det är väl en smakfråga. Mjukifierar huden med en lång rad vego-oljor, och kan blandas med några droppar av Avedas hajpade Beautifying Composition Oil. Känns smörig och lite fet på det där sättet som naturliga proukter ofta gör. Passar torr hy.

10. EKO I LYXFÖRPACKNING:
BJÖRK & BERRIES
White Forest Body Lotion

Denna doftar så gudomligt! Och är så lätt och tokskön! Björkextrakt och en cocktail av antioxidanter boostar hudens spänst och gör huden mjuk och smidig. Ur samma doftkollektion använder jag också den fantastiska bodyskrubben med exfoilerande björkbark (!), duschgelen och handkrämen. Fast mest till fest, eller när jag känner mig lyxig. Finns parfymolja om man vill gå all-in. Bonuspoäng för pumpflaska. Jag är pumpflaskepimp for life.

bodylotion_3

bodylotion_2

 

Posted in Nytt i beautyboxen, Testkört! | Tagged , | 6 Comments

Hållbart skönhetsgodis i påskägget (gott samvete-garanti!)

ELLE-paskagg_1

Bästa påskägget till beautynörden innehåller såklart något förtjusande. Här är 3 favoriter – som dessutom ger tillbaka till miljön och människorna. Avnjut med gott samvete!

Posted in Nytt i beautyboxen | Tagged , , , , | Leave a comment

Olaplex!

olaplex

Olaplex är senaste skriket i hårvärlden. Det är en – EN! – magisk molekyl som med plus- och minuspooler binder samman brustna bindningar i håret. For real. Tänk murbruk, eller rehab som verkligen vrider tillbaka klockan. Så alla ni som färgar, bleker, använder värmeverktyg, permanentar, använder extensions osv kan ju tänka er vilken gamechanger detta är. Håret lagas alltså från grunden, med allt vad det innebär. Jag kommer skriva mer om Olaplex senare i detalj, men igår fick jag testa en behandling och herre-min-jäkla-gud! Mitt hår är helt nytt. Jag behövde inte ens stylingprodukt, och det var en miljon dollars ändå. Topparna höll ihop och frisset var som borttrollat. För mig som i 20 år färgat, permanentat (mitt största misstag NÅGONSIN, se nedan!), avfärgat, blekt och stylat är detta en keeper. Har faktiskt aldrig varit med om en så drastiskt förändring i hårkvalitet. Som dessutom är en faktiskt förändring – inte bara tillfällig kosmetik.
Olaplex öppnar också helt nya dörrar för vad man kan göra med hår utan att riskera att få en risbuske som trillar av. Typ gå från svarthårig till blond à la Kim Kardashian i ett svep, göra flera permanta behandlingar efter varandra och sånt. Om två veckor ska jag träffa utbildarna från USA. Så pepp!

Episkt urusel bild, men man ser i alla fall lite hur håret mår prima – UTAN styling. Olaplex är min nya bästis, som ska hjälpa mitt håt att bli lååångt och friskt igen.

olaplex_maria

Att inte Olaplex fanns när jag permanentade sönder håret i Tokyo 2008…:

bild-75

Kuriosa! Mannen på bilden (Brian May, gitarrist i Queen) och jag har inte bara den dåvarande frisyren gemensamt. Vi bodde grannar på Suffolk Road i London när jag växte upp där på 80-talet. Brian brukade köra mig – och sina egna kids – till skolan. När jag permanentade mig 2008 blev det i en ofrivillig hommage till Brian.

GLAD PÅSK förresten!

Posted in Hår | Tagged , , | 5 Comments

3 x täckande foundations (#InstaBeauty utlovas!)

foundations_1

foundations_2

3 foundations som jag kan SVÄRA vid min egen grav (?) att ni kommer gilla om ni som jag gillar hög täckning utan att döda den naturliga glowen. Låt oss kalla det beautyfilter – ni vet sånt där som finns i alla asiatiska fotoappar.

Om jag snabbt ska beskriva mina egna krav på en foundation så är det dessa:

1. Jämna ut min ganska blossiga hudton och täcka röda partier, småplitor och rester av gamla blemmor…

2. …men INTE på bekostnad av lystern och freshnessen som kostat mig flera tusen i behandlingar, serum, kurer och krämer att bygga upp.

3. Kännas mjuk och elastisk på huden. Känslan av crêpepapper vill vi aldrig ha. Särskilt inte vi nordbord som tenderar vara ganska yttorra.

4. Vara lättjobbad. Jag är alltid stressad på morgonen (vem är inte det?). Finns inte tid till mästerlig beautyblending. Den ska kunna smörjas in som en hudkräm.

De här tre MAGIKERNA kostar lite mer, men som vi alla vet kan man komma undan med nääästan vilken makeup som helst som kanvasen är flawless. Alla tre finns på Sephora, förutom Marc Jacobs som lanseras i början maj.

MAKE UP FOR EVER, HD High Definition Foundation – En klassiker bland photoshoppad-hud-lovers. Gjord för att palla trycket under högupplösta förhållande, men för oss som inte är filmstjärnor/modeller/programledare är den en pärla även IRL. Tips! Bästa föra att fejka en #Iwokeuplikethis eller #nomakeup/#nofilter. Täcker allt utan att bli kakig. Såg att Linda Hallberg testade den på sin mamma med rosacea. Bilden säger allt.

NARS, Luminous Weightless Foundation – Det fina med denna är att den ger lyster OCH full täckning. En kombo made in heaven enligt mig. Och med lyster menas alltså att täckning är hög men skir – det är alltså INTE skimmer eller glans. Så har du oljig eller aknebenägen hy sitter denna som en keps även på dig. Konstistensen är en så kallad fluid, alltså extremt lättflytande, och därför lättare än en fjäder på huden.

MARC JACOBS, Genious Gel Super-Charged Foundation – Gillar du lite mer gellig konstistens är detta din stjärna. Den ger en lite mer pudrig känsla utan att strama eller kännas torr. Tvärtom är den laddad med fukt och antiaging-ingredienser, så perfa även för oss som börjar bli lite till åren. Den innehåller ljusreflekterande pigment som ger en soft focus-effekt. Porer och smålinjer be gone! För mig som ofta har torrhetslinjer runt ögonen passar den utmärkt.

All tre foundations kan såklart byggas upp till rätt täckningsgrad.

foundations_4

Sen kom denna i posten igår! MARC JACOBS #InstaMarc! med ett ljust puder för highlightande effekt, och ett mörkare för contouring. I kölvattnet av Kim Kardashians contouring-craze dyker det upp allt fler paletter med duetter som lyfter och dämpar ansiktet för att få fram konturer. Jag ska erkänna att jag inte nailat contouring ännu. Jag har inte ritkigt testat, mer än att jag sedan gammalt lägger lite mörkare puder/solpuder UNDER kindbenen för att vässa min annars hamsterrunda äppelkinder. Men nu jäklar ska jag ge mig in i kontur-djungeln! Och detta ska bli min entrébiljett. Första målet är att försöka skapa intryck av smalare ansikte. Och kanske smalare näsa. Fast funkar sånt egentligen i verkligen, ser det inte bara.. skuggigt ut med bruna kanter på nosen?

foundations_5

foundations_3

Hallå där lille vän. Kan du beautifieramig idag tack?

Posted in Nytt i beautyboxen | Tagged , , , , , , , , , , | 4 Comments

Marias “Glow in the dark” Earth Hour-sallad

DSCN2998

Alltså, han har det så BRA, den där Atleten. Det bara rullar ut fantastisk mat från skönhetsköket dessa dagar. Atleten är 40 going on 28. Jag har fått feeling igen och det blir allt glesare mellan hämtmaten (började få en mycket dyr vana att hämta på Råkultur – ouch!)

Anyhows! I lördags var det ju Earth Hour. Det firade vi med:

GLOW IN THE DARK supersallad med getost, oliver och valnötter

Jag hade sån GALEN craving på getost. Hade aldrig kunnar prenumerera på matkasse av anledningen att jag får pang-cravings utan förvarning. Då går det inte att släppa tanken, och i lördags var det alltså getosten.

Jag älskar stooora comfortfoodiga sallader med massa roliga texturer. Något mjukt, något crunchy, något syrligt, något krispigt osv osv. De passar suveränt när man sitter uppkrupen undr filten i tevesoffan.

Det är egentligen bara att vända ner vad man gillar i en STOR skål (viktigt att det är SKÅL så man kan skära upp allting, röra samman och moffa in i munnen utan att behöva titta på vad man äter).

I vår Glow in the dark-sallad öste vi ner:

* Gröna blad (köpte en påse färdigblandade småblad)

* Hackade babytomater (hej fri radikal-fightande lykopen)

* Röd paprika (hej igen anti-age superstar lykopen!)

* Riven morot (betakaroten, work your magic inför sommarsäsogen)

* Avokado (halloj vitamin E och glowigt hudsmörj inifrån!)

* Skivad rödlök (antiinflammatorisk superhero)

* Kalamata-oliver

* Smulad chevré (getost) – Finfin kalcium utan att bråka med mitt sytem som komjölksgrejer.

* Rostade pumpakärnor (tjena zink!) – Ös ner i torr stekpanna och torrosta på hög värme med lite flingsalt tills de börjar “poppa”

* Valnötter – Fulla av omega 3, och sägs kunna lindra akne. Har dock inga belägg för detta, men omega 3 är ALLTID bra hudnews!

* Vinigrette – 2 delar balsamvinäger + 3 delar kallpressad olivolja

Avnjöts med rött vin (som innehåller superantioxidanten resveratrol och är Mycket Väl Godkänt i en beautydiet) och tända ljus. Och liiite teve när Earth hour var slut.

DSCN2995

Voilá! Glow in the dark supersallad.

Posted in Beautyfoods | Tagged , , , , , , , | 1 Comment

(Hair-)doctor’s orders!

DSCN3054

Jag har klippt mig! Och färgat! Jag är blondin. Tycker jag i alla fall. Atleten hävdar bestämt att jag är brun.

I alla fall. Frisören fick mig att lova – LOVA – att använda denna, Kérastase Ciment Thermique, dagligen. Eller i alla fall innan jag ens tittar åt en hårfön eller plattång. Mitt slitna barr behöver byggas upp med protein inifrån för att kunna bli (citat) “långt, starkt och glansigt”. Och det vill jag ju ha! Fick klippaav 5 cm nu, så nu börjar vi om på ny kula. Avfärgningen för någon månad sedan tog hårt. Nu jäklar ska håret bli som bloody cement.

maria

Två verkligt avslappnade och JÄTTEBRA selfies!

Posted in Hår | Tagged , , , | 2 Comments