I HÅRET PÅ MIG

IMG_6662.PNG

Fajta friss och gömma tremånadsutväxt är centrala teman i mitt liv just nu. Därav – fyra saker jag gärna har i mitt hår just nu:

COLORWOW Root Cover Up – På fredag ska jag till frissan. Fram tills dess pudrar jag utväxten, inklusive ett gäng jäkligt ovälkomna gråa strån, med detta geniala hårsmink som valsat runt i alla brittiska livsstilstidningar och nu – äntligen – kommer till Sverige. Recension på G till elle.se.

RAHUA Finishing Treatment – Jag gör som Gwyneth Paltrow och tämjer frisset med denna SOS-kräm som både reparerar, slätar ut och ger glossig finish.Kan användas i torr och vått hår. 100% naturliga ingredienser som nötolja från rahua, jojobaolja, havreprotein, kaprifol och grönt te. Som en grön dundersmoothie för håret.

AXUBRUSH – Svenska kändisfrisören Antonio Axu släpper inom kort en serie borstar som tycks dyka upp överallt på Insta just nu (kolla #axubrush för stylingtips). Marie Serneholt och Carolina Gynning är hooked för att nämna några. Jag har storlek large som passar när man vill föna ut håret, men det finns även mindre borstar för lock- och vågsvall. Naturborsten är superskonsam mot håret, slätar ut friss och ger massa tjusig glans. Många fans rullar upp håret på borstarna precis som man gör med spolar och låter dem sitta medan man fönar. Jag har inte riktigt tålamod, men belönas med massa gloss ändå. Borsten kan köpas på NK.

PERCY & REED No Fuss Flawlessness Dry Conditioner – Balsameffekt på flaska! Funkar toppen att kombinera med torrschampo. Spraya torrbalsamet på en borste eller direkt i håret. Bam!

IMG_6666.PNG

IMG_6669.PNG

Sminka sminka liten utväxt

This entry was posted in Hår and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


nine × 8 =