RECENSION: KÉRASTASE ELIXIR K ULTIME SERUM SOLIDE

IMG_6551.JPG

Hårolja i fast form – hur mycket spänning? I början av veckan landade två nyheter ur Kérastases oljeberikade Elixir Ultime-serie: oljeserumet Serum Solides och oljebombade schampot Bain Riche, som är gjort med tjocka hår i åtanke (jag tänker direkt på min vän Berit som i alla år sökt produkter som verkligen smoothar ut hennes “hästtagel”, hennes ord – detta ska till henne).

Saker jag gillar med serumet:

• Den lilla glasburken känns dunderluxus.

• Det är festligt med den fasta oljan, som påminner om kokosolja, som smälter i händerna. En liten happening i vardagens morgonkaos.

• Används i torrt hår när helst man vill fuktboosta och forma topparna. Kan slängas in i rutinen före eller efter styling.

• Eftersom locket skruvas på är den handväskevänligt. Yay! Mina torra, bråkiga toppar blev fina och följsamma.

• Doftar top dollar.

• Motverkar friss, och lyckades tämja även mitt überfrissiga lejonhår.

• Jag använder ofta Elixir Ultime-inpackningen, och det är trevligt med en olja som matchar doften. The small things etc..

Däremot skulle jag gärna vilja veta hur höga koncentrationerna av de “dyrbara oljorna” är och om det finns silikon. Jag har inte något emot silikon som så i mitt hår, tvärtom blir det glossigt och får längderna att hålla ihop, men jag använder helst sulfatfria schampon, som ju inte löser upp sillisarna. Det är fruktansvärt pinsamt, men jag lyckas inte läsa innehållsförteckningen (note to self: köpa läsglasöga).

Anyhows. Produkten är dunderhärlig. 299 pix står på prislappen.

IMG_6550.JPG

Fintvätt för tjocka, torra hår. Även denna kostar 299 kr.

IMG_6552.JPG

Hello Snyggve på hyllan!

IMG_6553.JPG

Totalt osmickrande mobilblld, men allt för det personliga tilltalet! Ganska glossy, non?

This entry was posted in Hår, Nytt i beautyboxen and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ eight = 17