SHOPPINGTIPS! NY INPACKNING ON THE HÅRBLOCK

inpackning

Denna pressvecka såg mig traska runt med klistrigt hår i knut efter en testkörningssession i tisdags. För att strö salt i bad hair day-håret är höstfrisset i full gång. Småregnet is killing me. I alla fall håret mitt. Förfärlig hårvecka.

Igår blev det räddningsaktion. Dubbla schamponeringar av Lernberger Stafsings schampo för torrt hår, följt av märkets nya Hair Masque. På ingredienslistan står broccoliolja (!!!), sheasmör och hyaluronsyra som ska in och stärka upp på djupet. Jag gjorde som det står på tuben – handdukstorkade, masserade in krämen slinga för slinga och lät det verka i 5 minuter. Jag avslutade med balsam för torrt hår. Håret blev som nytt. Aldrig är tillfredsställelsen så stor som när man återfår ett mjukt glossy-svall efter dagar av fågelbo. Tio tummar upp!

 

 

This entry was posted in Hår and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


7 − = three