MEDVETNA MÅNDAG: ESTELLE & THILD BIODEFENSE

estellethildbiodefense2

Varför ändra ett vinnande koncept tänkte jag, och stylade ännu en bildserie med ros till dagens Medvetna Måndag. Det köptes hem snittblomster i fredags förstår ni, och det får en ju utnyttja.

Några som däremot vågar ändra ett vinnande koncept är Estelle & Thild, som vässat och uppgraderat Rose Otto-serien till nya Biodefense. Detta är en dunderserie för dig som vill mota de första ålderstecken med 100% cruelty-befriade anti-agers. Jag gillar verkligen hur Estelle & Thild lyckas kombinera resultatsinriktad vetenskaplig hi-tech bioteknik med back-to-basics-naturligheter – i det här fallet diverse nordiska superbär, extrakt från vitt te och nyponolja. Visste ni förresten att deras produkter säljer som smör på Net-a-porter? Och på lyxhotellet The Mondrian – där jag faktiskt befinner mig just nu – erbjuds E&T-behandlingar på spaet. Det svenska hudvårdsundret indeed!

Hela serien är ljuvlig, men att själv blanda ihop små skräddarsydda doser av olja + serum är pure heaven. Serumet kör rätt ner i djupaste dermis och reparerar skador. Oljan korrigerar tidiga ålderstecken och ger Miranda Kerr-värdig glow.
estellethildbiodefense1
Extra poäng för de stilrena förpackningarna. Och att allt är certifierat av Ecocert. Att lyckas få Ecocerts “stamp of approval” är en stor bedrift (tro mig – jag har ju jobbat på andra sidan branschen också).
estellethildbiodefense3

Och nu ett insidertips som jag fått av Aimee som driver beautysajten The Formula. Lipglosset är grymt för att fixa catwalkglossiga ögonlock. Varken smet eller klåda, som jag fått med andra lipgloss.
estellethildbiodefense4

…nu ska jag ge mig ut i Londonvimlet! I afton blir det middag på Nobu. Vi var ju stammisar på Nobu i Tokyo och jag har sänkt otaliga misomarinerade torskar genom åren.

This entry was posted in Ekologisk skönhet, Hud, Medvetna måndag, Okategoriserade and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


9 × = thirty six