JAG PRATAR JÄMFÖRELSEÅNGEST I NYA SOLO

Screen Shot 2014-08-16 at 15.46.25

Vill bara poängtera att det inte är jag som är citerad i rubriken haha… Hater är jag icke, däremot en osunt FOMO-benägen typ som på en dålig dag inte borde ha någon som helst åtgång till Insta, Facebook eller bloggfeeds. Som jag skrivit om innan är jag mästerlig på att jämföra mig till min nackdel och stressa över hur lyckade alla andra är. Deras kontroll! Deras liv! Deras balans! Deras alltid ofrissiga hår och medvetna klädval. Deras målinriktade väg på en till synes spikrak autostrada där motgångar blir till erfarenheter och inget man, som jag, grottar ner sig i (TROTS affirmationer. Min hjärna är EXPERT på att överlista affirmationer och cyniskt skratta i dess ansikte. Hjärnjävel!!). Om detta pratar jag i nya numret av SOLO.
(Och min sunda, rationella hjärnhalva vet givetvis allt om det socialmediala spelet och toppen av isberg-effekten – jag spelar ju själv med i denna fantasicharad. Den emotionella delen däremot är inte alls lika klipsk.)

This entry was posted in Personligt and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


six × 5 =