BALANCE ME!

20140511-131633.jpg

20140511-131642.jpg

20140511-131650.jpg

20140511-131658.jpg

20140511-131714.jpg

20140511-131723.jpg
Brittiska Balance Me är ett sånt där märke som jämt hyllas på sidorna i glossies som Vogue och ELLE UK, och som kammat hem över 30 priser trots att det bara är 9 år ungt, men inte hittat till oss i Sverige (är du i Köpenhamn kan du däremot browsa utbudet på bland annat Magasins eko-skönhetsavdelning). Men GRATTIS SVERIGE, nu har det landat!
Jag fick en goodiepåse från ekoshoppen och distributören Alice & White, och är grymt pepp på testkörning. Anti-cellulit-oljan åker raka spåret till min rumpa (i synnerhet den lilla extrarumpan under riktiga rumpan. Vad är dealen med den??). Den mineralbaserade BB-krämen med braiga SPF25 och 99% naturliga ingredienser har fått många vitsord, och en snabb testomgång gav dunderglow.
Lite extra nyfiken är jag på oljebaserade rengöringen med polerande havrepulver. Krämen får sitta på huden i 30 sekunder innan den torkas av med den medföljande tvättduken. Det är ett superskonsamt sätt att tvätta ansiktet – så fort min hy är ilsken kör jag tvättlapp istället för vattenskölj. Jag avslutar med toner för att få bort precis allt.
Gillar verkligen den här ekolyxtrenden, där riktiga resultat och skön känsla är lika viktiga som miljötänket. Estelle & Thild, Aromatherapy Associates, John Masters Organics och Pai är några favvos. Min torra hy älskar Estelle & Thilds Rose Otto-serie, ska bli kul att se hur Balance Me står sig i konkurrensen.

This entry was posted in Hud, Nytt i beautyboxen and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

5 Responses to BALANCE ME!

 1. Li says:

  Hej Maria! Tack för en härlig, inspirerande och intressant skönhetsblogg! Kul att du lyfter fram märken som vanligen inte syns på andra skönhetsbloggar. Jag undrar om du känner till något märke som har en bra puder som har hög SPF som kan användas för att förbättra uv-skyddet under dagen? Gärna en ofärgad sådan. De från Bare Mineral och Peter Thomas Roth får jag utslag av.

  • Maria Ahlgren says:

   Hej Li! TACK fina du! Och fint namn du har – min dotter heter också Li 🙂
   Jag har faktiskt ett tips, men det är lite krångligt att få tag på för märket är så nytt i Sverige. Om du är intresserad kan svenska PR-byrån hjälpa dig. Let me know! Det är mineralpuder från amerikanska Colorescience med SPF30 resp SPF50. Jätteskirt och gjort för att funka i just soligt väder. Det SKA inte irritera huden, men man vet ju aldrig förrän man provat såklart. Pris ungefär som Bare Minerals. Om du bor i närheten, gå in och kolla hos dessa återförsäljare:

   Stockholm:
   Contur Kliniken
   Skin Medical

   Göteborg:
   Löwing Kliniken
   Skin Fashion Clinic

   Luleå:
   Behandling Centret Hud och Kroppsvård

   Ska fundera på fler alternativ!

  • Hej Li! TACK fina du! Och fint namn du har – min dotter heter också Li 🙂
   Jag har faktiskt ett tips, men det är lite krångligt att få tag på för märket är så nytt i Sverige. Om du är intresserad kan svenska PR-byrån hjälpa dig. Let me know! Det är mineralpuder från amerikanska Colorescience med SPF30 resp SPF50. Jätteskirt och gjort för att funka i just soligt väder. Det SKA inte irritera huden, men man vet ju aldrig förrän man provat såklart. Pris ungefär som Bare Minerals. Om du bor i närheten, gå in och kolla hos dessa återförsäljare:

   Stockholm:
   Contur Kliniken
   Skin Medical

   Göteborg:
   Löwing Kliniken
   Skin Fashion Clinic

   Luleå:
   Behandling Centret Hud och Kroppsvård

   Ska fundera på fler alternativ!

 2. Susanna says:

  Hej Maria! Jättekul med fler naturliga alternativ! Blev nyfiken på BB-creamen, hur är den i färgen? Funkar den även på ljus (neutral ton) hy? Tycker alltid de är så mörka! Tack för en underhållande och toppenbra blogg!

  • Maria Ahlgren says:

   Jag använder den idag faktiskt! Och jag är väldigt ljus, nemas problemas. Min enda invändning är att den inte täcker så mycket som jag önskar, det är snarare en kräm som ger “glow”. Tror det är en fin sommarprodukt när man vill bara ha något lätt medl lyster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 6 = ten