Dagens beautybox: Hit the base!

 

Screen Shot 2014-03-26 at 09.06.29

Idag fick jag verkligen till en bra bas! Det här rotade vi fram ur beautyboxen.
1. Började med lite Benefit POREfessional i T-zonen (tonårszonen(. Den är en så kallad blur-kräm som mattar ner, gömmer synliga porer och får foundationkrämen att sitta snyggare.
2. Sen duttade jag, med hjälp av en pensel, den gröna ur & Other Stories CC Quad på näsvingarna och en liten kvissla på kinden. Det gröna neutraliserar det röda, och passar således utmärkt på blemmor (gillar också den orange som neutraliserar mörka ringar under ögat när det sovits dåligt).
3. Dags för foundation! Torsk på MACs Mineralize Moisture SPF 15 foundation. Glöd! Lyster! Fukt! Jag kör NC20.
4. Nu blev det dags att kombinera två magiska produkter – kompaktpudret Chanel Vitaluminère Compact Doceur (jag har nyans 30 Beige), applicerat med stor puderborste från Dior. Som namnet antyder är detta är puder för lyster, och jag smyger på lite på näsan, pannan och hakan. Det får inte bli för mycket.
5. Så där! Nu kan man inte tro att det döljer sig några röda flammor, blemmor eller annat där under. Lite solpuder på kinderna och BAM!
(I handen har jag inget tillhyggge, morgonhumör till trots, utan The Wand från Cloud Nine. Oklart varför den kom med i bild, men som Världens antagligen bästa stylingverktyg är den en pärla i min beautybox ! Fixar böj i luggen och topparna med den).

 

 

 

 

This entry was posted in Make-up and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


1 × = eight