JAG FÅR FEELING!


Var på Monki och köpte en trevligt åttiotalsdoftande jeanshotpant. Lite lagom hög i midjan och i stabil mellanblå. Kommer dock inte bäras till tjocka leggings och ugg(ly)boots som på bilden.
Blev en glesstickad marinblå tröja också – check check!
Monki är verkligen en av dom bästa grejerna med att vara tillbaka i Sverige.

En av dom sämsta är däremot sånt här.

Var på Espresso House och tog morgonkaffe med min kompis Data (det enda som var öppet innan typ 10). Som vanligt på svenskt café av kedjetyp var 90 procent av bordet belamrade med gammal disk. HUR svårt är det att plocka bort efter sig??? Ungefär lika svårt som att pinka innanför ringen eller träffa med tjuttapapper ner i klosetten kanske?? Svenska cafégäster har ju lite svårt med hygienen.

Eftersom ingen i personalen reagerade när jag började städa mitt blivande bord gick jag fram och bad demonstrativt om en bricka att kunna lasta gamla koppar, syltnedkladdade knivar, sconessmulor, muffinshalvor och snusdosor på. Och det fick jag!! Varsågod, sa killen glatt och räckte mig en plastbricka.
Jag vill inte vara snobb, men en sån grej hade aldrig hänt i Japan. Där hade det bugats, betts om ursäkts och städats tills bordet var skinande rent för mig eller någon annan ny kund att ta över. Fast det hade inte varit disk kvar på bordet från första början.
Jag fick någons gamla sylt över halva handen.
Så. Jävla. Äckligt.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− seven = 1

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>