SMYGLÄSNING I AFTON!

Fredagskvällshej från Tokyo! Vi har precis kommit hem från tidningen Monocle’s invigning av deras tillfälliga butik på überselectshopen Tomorrowland i Marunouchi. Postar lite bilder. Förnämt värre med Tyler Brülee på plats och många höjdare från Tokyos modescen, champagne och sushi. Mitt i detta Vera Li Maiko, arg som ett bi.
MEN – viktigast idag är KVÄLLENS SMYGLÄSNING av From Tokyo with Love – Mitt Liv i Technicolor!!!!
Hittills har 800 anmält intresse för Tokyo Fusion-festen på Världskulturmuséet i Göteborg ikväll, och jag hoppas det blir fight över mina ditskickade tvåhundra flyers (och över boken såklart, speciallevererad express från Tokyo tidigare i veckan!!)! Förutom smygläsning av världens mest rosa Tokyobok blir det parapara, cosplay, japanskt spa, käk, dricka, mangacafé, karaoke och klubbande i full Tokyoanda. Vad mer kan man önska? Läs här om alla detaljer.

Här Monocle-kalas! Ser ni Tyler i bakgrunden? Min blivande boss kanske?? Älskar älskar älskar Monocle, är en av väldigt få tidningar jag verkligen läser pärm till pärm.
På tal om tidningar – har ni som pendlar i Stockholm sett att jag kör en Tokyosida i CITY (i samarbete med RES)?

This entry was posted in From Tokyo With Love, Livet i Tokyo and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− two = 0