SMYGLÄSNING PÅ TOKYO FUSION FREDAG!

På fredag kickar höstens mest glittrande utställning igång på Världskulturmuséet i Göteborg. KIMONO FUSION är ett fantastiskt hopkok av japansk popkultur, mode, subkulturer och mangainspirerad konst – jag önskar så att jag kunde kila dit! Är mina största hobbies i koncentrat, flaggan i topp säger Tokyo!

En grandios FEST i sann Tokyostyle öppnar festligheterna. Den heter TOKYO FUSION och min kompis Jesper är med och fixar. På plats finns izakaya, ett mangacafé, cosplayers, spa och japanskt käk. Senare på aftonen bjuds det på dans när klubben Ageha, döpt efter superklubben här i Tokyo, drar igång.
Så här beskriver Tokyo Fusion sitt upplägg:

“Sakura” – ca. 20.00-22.00: Warm-up. Picknick med umeshu under blomstrande körsbärsblommor, eftermiddagsaktiviteter, kimono, te, origami, ev. liveakt osv. Fokus på det lite mer traditionella, vackra Japan.

“Shibuya” – ca. 22.00-24.00: Afterwork/förfest i Shibuya med berusade salarymen på izakaya, skolflickor, cosplay, manga, neon, parapara-dans osv. Fokus på samtida Tokyo med allt vad det innebär.

“Ageha” – ca. 24.00-03.00: Tokyo-klubb med internationell prägel. DJs, visuals.

Låter inte dumt, ne?
Men kanske bäst av alls är att det blir SMYGLÄSNING av MIN BOK! Jag har skickat över mitt privata provtryck (var det enda exet jag hade hemma!) för alla glada partygoers att bläddra i. Dessutom kan ni plocka hem våra fina roooosa flyers (samt en massa andra roliga tokyoflyers som jag samlat ihop och skickat över).

Jesper låter hälsa att det finns 10 GÄSTLISTEPLATSER till mina From Tokyo with Love-isar. Mejla Jesper direkt på jesper@ncmab.se och sätt “TOKYO FUSION” i ämnesraden.
Dessutom GRATIS INTRÄDE för alla som kommer ambitiöst utklädda till något passande (hint: gyaru, gosurori, decora, Kitty-chan, Rilakuma, mangafigur, schoolgirl, salaryman, geisha, maido-chan and so on…).

Läs allt om festen på TOKYO FUSION
Läs om utställningen på KIMONO FUSION (pågår 17 september 2010-31 maj 2011, inträde 60 kr)
Och min bok läser ni om på FROMTOKYOWITHLOVE.COM (klicka hem den på BOKUS eller ADLIBRIS!)
Glöm inte att joina From Tokyo with Love’s FACEBOOK-GRUPP!

Här lite smakisar från Kimono Fusion!

xx

This entry was posted in Fenomen, From Tokyo With Love, Mode, Personligt, Popkultur and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 6 = fifty four