FROM TOKYO WITH LOVE – LE BOOK!

Idag är det fredag och det firar jag med att ge grönt ljus till förlaget för publicering av BOKEN!! Så går allt som det ska (tumme tumme!) så kan ni shoppa loss på Adlibris.se och bokus.se redan nästa vecka. Jag postar självklart länkarna!

Är så stolt över den lilla knallrosa pärla till bok. Det är en Best of med inlägg från bloggens två första levnadsår när jag levde i en enda lång feber där Shibuya-flickor, toyboys och porriga mangaflickor tycktes virvla runt mig. Allt jag kunde tänka på (förutom alla fantastiska skönhetsprodukter – Diet Fingercream 4ever!) var japanernas kreativa sexande, och jag wallraffade kring fetischklubbar och lovehotells som en ful gubbe fast i babydollklänning och overkneestrumpor. Därför kallar jag boken From Tokyo with Love – Mitt liv i technicolor, för livet kändes just så. Som om allt var knalligt, bländande, powpowpow!
Jag hoppas att ni som läser boken också ska känna precis så, att världen för en stund blir lite galnare, lite roligare och jäkligt mycket mer ROSA!

Och såklartens har vi (jag, Biola och Mia – tagteamet!) gjort en From Tokyo with Love-Facebookgrupp, så IN OCH JOINA!
På FB-sidan landar också länkarna till köpställen så fort jag har dom.

Från Tokyo, med massa kärlek,
M

This entry was posted in Fenomen, From Tokyo With Love, Livet i Tokyo, Personligt, Popkultur and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 8 = forty eight