SISTA DAGEN I TOKYO mm

Jag skrev ett inlägg om cigarettflickor och sen drog jag (dog jag?). I förrgår flög jag och Vera till Sverige för att fira lite sommar, så detta är första gången jag slår upp datorn sen i Tokyo. Men jag antar att ni inte sitter och ugglar framför skärmarna ändå? Och det kommer nog inte jag göra särskilt mycket heller, så varning för lågtryck på bloggfronten.

Här är lite bilder från i lördags. Det var en historisk dag för Vera kunde STÅ några sekunder utan stöd! Lägg märke till hennes freestylade outfit – jeansjacka, sneaker och blöja. Fräckt!
Och så var vi i parken och gungade bland mygg och cruisande herrar.

Det var en fin dag. Nu ses vi inte hela gänget på nästan en månad och mitt hjärta stannar en smula. Lovebeats är i Beijing och vi är inkvartade hos mamma i Malmö. Vera har ställt ut sin Antilop på balkongen och sitter där hela dagen (och natten, jetlaggad som hon är, med mormor i sällskap) och spanar boys i badbrallor nere på badplatsen. Nu ska jag fixa fötterna, sen fika med en av mina gamla bästiisar, Hille. Vi hörs sen! Love.

This entry was posted in From Tokyo With Love. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 4 = seven

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>