ON THE FRINGE

Det blev lite mer lugg denna gång. Tror jag ska överge det röda snart och gå tillbaka till good ‘ol mörkbrun.
På tal om beauty och sånt så kollade min kompis Christina, japanvän och ena halva av smyckesduon Mori & Mimosa, upp nya monster-fiberwiggen, och den rapporteras komma till Sverige till sommaren. Så håll koll efter den gröna nya Wiggen, den är verkligen helt vansinnig! Mina fransar är GIGANTER, I kid you not…

Nu ska vi ta vår lilla vårflicka (i ny trench från H&M) och åka till ramen-museum (!) i Yokohama, alltså ett helt museum dedikerat åt dessa salaryman-nudlar. Beats ska frossa. Minst tre skålar blir det.

Luvv

This entry was posted in From Tokyo With Love, Skönhet. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


four + 6 =