Marc Jacobs Beauty till Sverige

marcjacobsbeauty_1

Marc Jacobs Beauty kommer till Sverige i maj! Sephora har den äran att sälja godsakerna. Och yeeeez vad med godsaker det blir! Idag var det mingel och presentation här i Estocolmo. Häng med! Ovan ser ni förtäringen – champagne och MJ-chokladpraliner. Skål på det.

 

marcjacobsbeauty_2

Genius Gel Foundation ser jag megamycket fram emot att testa. Gellig, byggbar foundation som lovar att hålla natten lång.

marcjacobsbeauty_3

Krämiga, vattenfasta Highliner är den tredje mest sålda ögonpennan på Sephora. Jag fick med mig lacksvarta Blacquer hem, som användes en masse härom veckan på New York Fashion Week.

marcjacobsbeauty_4

DSCN2309

Läppstiftet Le Marc. Kolla lite särskilt in nyansen Oh Miley, som anas på modellen närmast.

marcjacobsbeauty_5

Hallå Agneta Elmegård från alltid superuppdaterade, initierade bloggen Skönhetsredaktörerna. Vi möttes första gången i Tokyo när Agneta var där och fördjupade sig i Lohas-rörelsen. Ladyn är ett levande uppslagsverk på hållbar skönhet.

marcjacobsbeauty_6

Och så träffade jag Gabbi, som ligger bakom nya lösfransmärket Sweed Lashes. Rebecca & Fiona går ingenstans utan dem, och Kenza är ett fan. Jag förstår varför. Handgjorda, håller upp till 10 användingar och finns i nyanser som ser naturliga ut även på blondiner. Det ni. Om intervju kommer på elle.se? OM intervju kommer på elle.se! Känner mig hopplöst oglammig i jämförelse, men så har också den här morsan kört både VAB och megajobbrace sedan arla morgonstund innan det var mingeldags. No piff for the wicked. Och belysning ovanifrån är well…inte barmhärtigt.

 

marcjacobsbeauty_7

Tills vidare fuskar vi fram dunderfransar med O!mega Mascara, och målar ögonen i tjusig palett. Förpackningarna är inspirerade av Marc Jacobs art deco-soffbord med 30 lager svart lack.

marcjacobsbeauty_8

DSCN2322

Caught with the hand in the cookie jar…

marcjacobsbeauty_9

Här står ELLEs eminenta skönhetsboss Carin Hellman och intervjuar Marc Jacob Beauty’s makeupartist Gilbert Soliz. Här avslöjar Gilbert sina “essentials”. Vilka de är och hur de används kan ni läsa om i ELLE senare i vår. Är en luftgitarr en av dem månne?

marcjacobsbeauty_10

marcjacobsbeauty

…och här är vi! Team ELLE Beauty.

This entry was posted in Nyheter and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Marc Jacobs Beauty till Sverige

 1. m says:

  Blir tokig för sephora Sverige tar ju hutlösa priser för sina varor.

 2. Maria says:

  Åh, så fina grejer!

  Jag har en fråga: Har du tips på bästa hudterapeuten/salongen i Malmö- och Lundområdet? Känner att det är dags att step up mitt hudvårdsgame. Behandling och nya effektiva produkter.
  Tack på förhand! Bästa skönhetsbloggen! (emoji med hjärtögon)

 3. Pingback: Pressvisning tjoho! Marc Jacobs Beauty till Sverige tjoho! | WHINAR.se

 4. Ninni says:

  Oh Miley ser ut att vara en snygg nyans 🙂 kanske man borde testa den

 5. Pingback: Marc Jacobs Beauty – till Sverige i maj! | ELLE

 6. Pingback: Marc Jacobs skönhetslinje i Sverige – detta ska du köpa! | ELLE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


7 − = two