Världens bästa ögonskuggpalett

Hey laaadies! Så var det måndag och två dagar till löning. Om det ska beautyshoppas när kontot är påfyllt så tycker jag ni ska checka in Urban Decays grejer som nu finns i fullsortiment på Kicks. Här är mina favvos, inklusive den mest användbara skuggpalett jag någonsin ägt. Grym beyond.

urban-decay_naked2

This entry was posted in Månadens lönelyx, Nyheter, Nytt i beautyboxen and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Världens bästa ögonskuggpalett

 1. agnes says:

  Hej Maria! Du borde spana in hudvårdsbutiken Sundloef på linnégatan i sthlm! du som älskar honoré de prés och säger att de inte funnits i sverige… här finns de! med andra ekologiska parfymer, eko-smink och eko-hudvård

  kram!

 2. Caroline says:

  Hej!

  Jag har en fråga, hoppas du kan hjälpa mig! Det gäller hudvård, ett ämne jag tyvärr är rätt lost på. Jag blir 26 i sommar, och jag har upptäckt att jag börjar fan få rynkor. Typ. En rätt tydlig linje i pannan, och några mindre under/runt ögonen. Jag är inte den som är rädd för att åldras, men liksom.. redan?
  Har du något tips på bra hudprodukter som kan, jag vet inte, dölja/sakta ner det lite? Vad fan använder man? Jag är en ganska klassisk blandhy i övrigt. Shoppar generellt alla mina hudvårdgrejer på apotek. Daglig rengöring från ACO, enzymmask från Emma S, återfuktande från L300.

 3. ISA says:

  ja tack på den!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


5 + six =