Atleten skapar hemtrevnad!

(null)

Förra veckan la jag in den här bilden av mitt lilla badrumshörn. Idag tänkte jag att vi skulle kika in i Atletens beautybox!
(null)

Vi börjar vandringen i sovrummet. En nonchalant draperad trafikväst och singelstrumpa sätter tonen.
(null)

I badrummet förvaras groomingprodukterna snyggt i en mönstrad ikea-box.
(null)

I boxen finner vi ICA raklödder, ett tiotal nässprayer och mancold-remedies, en ansiktskräm från 2010 samt en grenkontakt.

Ej i bild:
* Auto Motor Sport, Teknikens Värld och cykeltidningar bland mina nogsamt organiserade coffe table-högar. “Vem bestämmer vad som är snyggt?” grymtar atleten medan en man i trikåer och snabba solbrillor rejsar mot oss från soffbordet.
* Cyklarna, som hotas bli stående i vardagsrummet. “I källaren blir de stulna direkt”.
* Grälla plastshakers med manliga loggor på köksbänken jämte mina téburkar från Svensk Tenn. När en gigantisk burk chokladvassleprotein från Tyngre (!) parkerades jämte mina gröna superpulver satte jag ner foten.

Opposites attract etc.

Med vänlig hälsning,
Hemmahäxan

This entry was posted in Personligt and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Atleten skapar hemtrevnad!

  1. Mia says:

    Alltså åååh vad detta känns igen. Jag har ett sladdinferno i vardagsrummet, för ljud är ju extremt viktigt, eller hur? Det står surfbräda i hallen, för det ryktas tydligen om att i källaren blir den stulen. Och det där med shakers, man kan tydligen inte få för många.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


four × = 24