Frågor och svar del 1

Svar på några frågor – mer på G!

Om man har noll koll på Raw Food, alltså NOLL och gör sina smoothies varje morgon med kesella och vaniljyoghurt men VILL komma igång och bli mer raw med små steg i taget. Vart ska man börja? Vilka pulver/etc skrämmer bort en minst i början? En guide till att komma igång med mer beautyfoods helt enkelt.

SVAR:
Du behöver inga pulver i början. Du kommer långt på vanliga greens som mixas. En klassiker hemma hos mig är bladspenat, frusen mango, cashew- eller mandelmjöl, limesaft, lite kanel och evt en banan. Du kan såklart även lasta i päron, äpple, grönkål, avokado, frusna havtornsbär eller vad du nu har hemma. Toppa med solrosfrön, pumpafrön, chia, havregryn, tinade bär och/eller nötter. Pulver är en bra boost, men absolut inget måste.

IMG_0472

Hur ställer du dig till pore strips? Magi eller bara onödigt? Vore intressant med din input!

SVAR:
Faktisk aldrig testat. Många proffs varnar ju för att huden irriteras – man drar ju inte bara av smuts, utan även lite hud, och min hy är redan väldigt tunn. Och själva poren finns ju kvar och fylls snart på nytt. Jag personligen kör istället lermask en gång i veckan för att städa porerna. Testa t ex REN Clarimatte eller GlamGlow Supermud. Och så en mild enzym- eller syrapeeling 2 ggr i veckan för att maxa cellernas turnover. Dermalogica Daily Microfoilant är en helt fantastisk produkt att använda varje dag innan din vanliga rengöring. Mild men effektiv=love!
Kolla även in märken som Murad och Paula’s Choice för bra problemlösning.

Ditt bästa salladsrecept?

SVAR:
Det måste ju vara denna!

 

This entry was posted in Fråga beautyboxen and tagged , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Frågor och svar del 1

  1. ISA says:

    http://isabyl.devote.se

    wow! salladen såg supernajs ut!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


2 + = three