Skönhetsproffsens önskelistor

IMG_6826

Idag publiceras första delen av lilla artikelserien “Skönhetsproffsens önskelistor”. Jag har kollat med la créme de la créme bland skönhets-PR-girlsen vad de tycker är bäst i sina showroom just nu + vad de själva önskar. Massa bra insidertips utlovas.

Håll koll på elle.se närmaste veckan för fler julklappslistor.

IMG_9878

Förra året fick jag ett urtjusiga doftljuset 30 Montaigne från Christian Dior och en sweater som Mr Lagerfeld designat för Chanel. Hur toppa det??

 

This entry was posted in Nyheter and tagged , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Skönhetsproffsens önskelistor

  1. Julia says:

    Hej Maria! Du verkar ju vara väldigt inne på det naturliga, ekologiska och allmänt hälsosamma (gött!). Jag undrar därför (lite privat fråga kanske, jag vet inte) om du använder p-piller eller om du har något superbra tips på alternativt hormonfritt preventivmedel för en stackare som e trött på att vara helt hormonstinn? Julia

  2. Julia says:

    På tal om skönhetsproffsens önskningar….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− one = 8