Bästa vinterkryddan + proteinpimpat blåbärsfluff

DSCN2248

Morning Wellness från Spicemaster är möjigtvis den bästa kryddan som någonsin flyttat in i mitt kök. Det är en mix av gurkmeja, kanel, kardemumma och ingefära. Ni vet den där varma julsmaken med lite sting i? This is it på burk. Helt eko och fullsmockad med anti-inflammatoriska och blodsockerreglerande egenskaper. Jag kör den i ALLT. Chiapuddingar, cashewgrädde, smoothies, rawbollar – rubbet.

DSCN2242

Screen Shot 2014-11-23 at 14.22.01

Här har jag gjort en lietn froyo-aktig fluffsmoothie. Jag använder inte vassleprotein särskilt ofta (hampa eller brunt ris är bättre), men det går inte att förneka att vassle ger bästa fluffet och förvandlar en medioker smoothie till majestätisk dessert. Okej, den är INTE majestätisk på bilderna, men det är för att den hann smälta lite innan jag fick fram kamera, pillade i minneskort etc.

Screen Shot 2014-11-23 at 14.22.25

Pulsin’ Whey Protein är min vasslefavvo. Kossorna har mått prima. Käkat gräs, gått ute och sluppit läskiga hormoner. Och påsen innehåller bara rent vassle. Inga sötningsmedel eller smaksättare.

Screen Shot 2014-11-23 at 14.22.45

I mixern kör jag således:

* En skopa Pulsin’ Whey Protein

* Go Green Cashewmjölk (ännu en besatthet just nu)

* Frusna bär

* En stooor skopa Morning Wellness

* En nypa raw vanilj

Har man frusen banan hemma är det fantastiskt. Kör tills riktigt riktigt fluffigt. Ha tålamod! Fluffet ska växa så det hotar lyfta hela mixerlocket.

Nu ska jag bara försöka ta mig iväg och träna också så det där proteinet kan få chans att bygga upp en muskel eller två. Varit en extremt dålig träningsvecka. London, några dagar som gräsänkemorsa, och en envis förkylning som lämnade mig i koma hela dagen igår har stått i vägen. Ingen novemberglow här inte. Jag har anmält mig till BodyBalance ikväll, men vi får se. Kanske bara blir lite app-gympa på mattan hemma.

Screen Shot 2014-11-23 at 14.18.42

This entry was posted in Beautyfoods and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Bästa vinterkryddan + proteinpimpat blåbärsfluff

  1. Sofia | Avocado Baby says:

    Var (i Sthlm) hittar du spicemaster-kryddorna? Hittar bara taco-mixen överallt…
    http://www.avocadobaby.se

  2. Finns på ICA Nära Karlaplan och Ica Supermarket vid Globen. Men man kan klicka hem på deras hemsida: http://www.spicemaster.se/morningwellness 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 4 = eight