TÄVLA & HÄNG MED ELLE OCH GOOGLE 4 JUNI

Screen Shot 2014-05-28 at 16.30.15

När jag ligger och steker på plajjan nästa vecka checkar redaktionen in hos Google onsdag 4 juni! De ska hitta på så galet mycket skoj. Tävla för chans att joina, och häng med de söta ELLE-medarbetarna, lyssna på seminarier, var med på redaktionsmöte, snacka mode och se Linnea Henriksson (LINNEA HENRIKSSON <3!) live.  Vill också vara med buhuu. VARFÖR krockar jämt roliga saker?? FOMO var det här ja. Vi får sätta upp en webcam nere i Turkiet. Eller rättare sagt får jag följa livesändningarna.
Hur grymt förresten att ELLE har guide till Bodrumkusten i nya numret just nu när jag ska dit? Har ni fler tips – hit me! Inga nattklubbar dock, reser med mamsen och dotter, så ösigare än Bamsedisko blir det inte.
Tävla om en golden ticket till nästa veckas event HÄR.
Hälsa arrangörerna att Maria Ahlgren väldigt gärna vill vara med, så det måste ordnas en uppföljare snart.

This entry was posted in Festligheter and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ seven = 15