SNABBA SNAPS FRÅN DAGEN

photo

1. Vattenmelon till frulle. Melon är bingo för hyn. Proppad med antioxidanten lykopen (därav röda färgen) = uv-skydd och antiaging.

2. Beauty roadkill. Hände visst en olycka under resan för OPIs kommande kollektion. Kände nagellacksdoften redan hos DHL-ombudet. Hörni DHL-folk, handle with care bitte. Väldigt tjusigt splatter dock.

3. Trevligt sommarpaket från Waterclouds. Tack tack! Upptäckte deras Ocean Mist Volume Spray och volymschampo/balsam förra sommaren, gillar skarpt. Tumme upp för stråhatt, rundborste och en megaladdning hårnålar i kittet. Och volymmousse – stapelvara hemma hos mig. Ser fram emot att testa allt, doftar fab och är ett reko märke.

4. Gick till världens bästa bryntjej, Zana på Benefit/Sephora på Illum i Köpenhamn. Färgade och vaxade. Nu har jag bryn igen! Så himla bäst. Strunt i att Kph har världens bästa krogar och designshopping – det är för Zana ni ska åka hit! Brynturism är nya foodieturismen.

Nu står jag i kaoset på metroperrongen i Øresund (stationen alltså, inte i havet). Helt nerpestad av ciggrök och öldoft. Folk som smöögar på trång perrong är mitt värsta. Ingen respekt för känslan av nytvättat hår!

Nu bär det av hemåt för sushi. Och rosé! Jobbar imorn, men ändå semesterkänsla delux.

(Och ja, vi fick sova inatt. Ny människa. DOKUMENTET fortfarande ångestmoment dock. Getting there…snart..

This entry was posted in Nytt i beautyboxen. Bookmark the permalink.

2 Responses to SNABBA SNAPS FRÅN DAGEN

  1. Linda says:

    Så surfar man in på Elle för att läsa Elsa och hittar Maria Ahlgren! Vilken rolig överraskning! 🙂 Jag följde din blogg från Tokyo och har lärt mig så mycket om hudvård och raw food genom dig. Kul kul kul att Elle är din nya adress!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


eight + 7 =