FRÅGEBOXEN: FYLLA NASOLABIALLINJERNA?

Känsliga läsare varnas!

Hej Maria!
Jag är 34 år och min hy är fin och jag ser hyfsat ung ut, MEN, jag har lyckats ärva min farmors nasolabiala linjer och nu börjar de synas! Två rynkor på en persika liksom. Har du några tips för vad jag kan göra för att förebygga samt åtgärda detta? Går det överhuvudtaget utan att göra lyft/botox och riskera att bli Nicole Kidman? /Karin

Hello fellow 34-åring! Åh, jag har tips! Men det innebär nålar. För några år sedan la jag pyttepyttelite Restylane i just de linjerna + i bekymmersrynkan. En spruta räckte till bekymmersrynkan, nasobialerna och överläppen (fast det sistnämnda var inget snyggt på mig, riktigt misslyckat faktiskt…). Blev superbra och höll hur länge som helst. Jag gjorde behandlingen 2010, och har faktiskt inte känt behov att göra om den, även om jag faktiskt häromdagen tyckte att nasolabialerna var lite vääääl… Ser ut som en clown när jag skrattar!
Har även gjort Restylane Skinboosters som är en ren fuktbehandling, alltså inte filler. Den plumpar ut huden inifrån och slätar ut linjer + ger världens glow. Den görs med nålar – läs om när jag gjorde behandlingen här. Det blev sjukt fint, men är ganska dyrt eftersom det kräver tre behandlingar.

Var bara supernoga hos vem du gör behandlingen. I Stockholm har jag varit hos Atelier Restylane på Regeringsgatan, och jag vet att Karin på Erikbergskliniken ska vara fantastisk. Jag hade en gång tid bokad för botox på en känd plastikklinik, men tjejen som tog emot mig såg ut som ett spänt segel i ansiktet, så jag fick kalla fötter och bokstavligen talat sprang därifrån.

20120912-154028
Kanske äckligaste bilderna någonsin på mig, men så här fancy ser det ut när man gör Restylane Skinboosters. Resultatet var dock värt varenda stick (och inplastning av panna=. Gjorde behandlingen på Atelier Restylane i Stockholm, hos Syster AnnMargrethe.

…eller förresten, DETTA är värsta bilderna. Testade fillers i överläppen, och blev den där deltagaren som inte kom in i Paradise Hotel men fortsatte hoppas.

Bild-2011-11-09-kl.-21.45-7

Bild-2011-11-09-kl.-21.45

This entry was posted in Fråga beautyboxen, Hud and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to FRÅGEBOXEN: FYLLA NASOLABIALLINJERNA?

  1. hanna says:

    Åh, precis det här har jag tänkt på i flera år. Men jag bor inte i Stockholm längre. Vet du någon som är bra i Malmö? Eller någon som kan tipsa om någon bra? Också livrädd för att se helt galen ut efteråt (+ ha kastat massa pengar i sjön, det är ju inte gratis direkt).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


9 + = seventeen