TANNING FÖR SNÖVITS (OCH LADY GAGA)

20140523-101418.jpg

20140523-101428.jpg
Kickstartade denna fredag med en insmörjning BUS. Peelade bort sista resterna av förra veckans spraytan igår kväll. Kändes lite deppigt, känt mig så fin. Ska skriva en artikel om behandlingen jag gjorde. Så sjukt bra!! That’s So hette den om ni vill kolla upp (jag gjorde min på Skönhetsborgen i Sthlm). Jag kommer lätt göra den inför framtida galor och kalas (bland annat BRÖLLOP i familjen!!).
Idag smörade jag in mig med James Read Gradual Tan för oss, ehrm, porslinshyade. Så himla smidigt med vanten. James Read har fixat brännor åt ladies som Rosie Huntington-Whiteley och Lady Gaga innan han lanserade sitt eget märke 2012. Och Courtney Love! Har så svårt att tänka mig min gamla husgudinna som bronze goddess. Hamnade på ett damrum med henne på en Londonklubb en gång. Hon målade läpparna knallröda och jag försökte verka cool, som om jag sminkar mig bredvid Courtney jämt. Brun var hon i alla fall INTE då.
Hur som! James Read-doningarna är dunderbra. Blir väldigt jämt och fint.

I ansiktet kör jag denna idag!

20140523-103558.jpg

This entry was posted in Hud, Testkört! and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


2 × = ten