Solblekt söndag

rj_3FWrui7mYAkonB7fsU1mL0GO3PsO-TXqrfoB-gYmDDVIhDrl2OcquLDRO3ZQ8Z5_W2zNL3nS6-G-gcdt6Zclzf4zAw-kCnWve_19dLSOZmcEmkihxc_n4Lai4J0rCA0dldQ=s0-d-e1-ft-1

Här kommer en skildring av min söndag! Jag sätter stämningen med Instafiltret Walden. Började dagen med gympa. Började träna för Vårruset förra veckan. Har inte sprungit på två år, men det gick bra. Och så ett pass bodybalance.

IMG_1346
Såklart är solskyddet på! Kör SPF50. Har ju kommit lite till åren, så både pigmenteringar och rynkor fajtas med näbbar och klor! Gillar denna från Dermalogica, som även kan blandas i foundationkrämen/dagkrämen.

IMG_1357

IMG_1352
Sen blev det frulle! Känslan av måltid efter träning är nog det främsta motivet bakom mitt gympande. Blev en supersmarrig smoothie på mynta (en kruka), babyspenat, fryst mango (ett paket), 2 x lime, frusen havtorn, mandelmjölk, vaniljpulver och vaniljprotein (vegan Plantforce Rice Protein från Third Wave Nutrition). Mixade i ett paket Amazing Greens, och åt med raw äpplegranola.

IMG_1372

Testkörde Next Day Hair Texturizing Powder ur L’Oréal Professionnels nya serie Wild Stylers.
IMG_1373
Kändes bra! Fast Redken Wind Blown är nog ändå min favvo i genren “spritsa-dig-till-dagen-efter-hår”!

IMG_1375
Beundrade mina nya naglar – Shellac “Sun Bleached”.

IMG_1369
Posade i sooolen! Första dagen i skinnpaj. Så glad! Sen åkte vi till vänner som flyttat in i ett riktigt drömhus med stooor terass. Drack kaffe och åt fruktsallad medan kidsen härjade. Fick lite ångest att vi inte ens har balkong (förutom den lilla franska i vårt rum, men den duger inte ens till tjuvblossande).

IMG_1370
Kom hem och tog en till bild av håret som fortfarande höll sig i bra skick. Är SÅ glad att jag klippte av längderna, är till och med redo att korta lite till…gulp!

 

 

This entry was posted in Personligt. Bookmark the permalink.

2 Responses to Solblekt söndag

  1. Mia says:

    Hej!
    Vart kommer det snygga träningslinnet ifrån?
    Mvh/Mia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


seven + = 13