The Dude till min dude (och lite till Ladyn)

KNkbLPP5i2rzCz4nuBX7lVxK_kUTZxVldur1OaV_34OsvZq28_XML_2kSHP-QVx9nYAXrJPtNPTPFXEANbxT-3yTwET_IABqCvso2Ty1NL0rCemLlNeJMVrJM78uxtbjevDULw=s0-d-e1-ft
För att fira det senaste tillskottet i mannens (ekande tomma) groomingbox har jag skapat ett stilleben på temat “DUDE!”. I bild några av mannens mer bildsköna böcker och en bit sladd (en stor passion hos denna man som hade en överviktskostnad på 6 000 kr för enbart sladdar när vi flyttade till Tokyo 2007). Och så två nya duschprodukter inskaffade att Frun, dvs Badrumsregeringen.
Det var under stor förtjusning han öppnade och sniffade på The Dude, nya serien från svenska frisörsmärket Waterclouds. Jag trodde öronen skulle trilla av när min groomingnovis till karl (opposites attract etc etc…) utbrast: “Aha! Med Macadamiaolja!” när han läste på kroppstvätten. (Vad HÄNDER med de moderna männen??)
Vidare fick han ett detoxschampo som tar bort rester av stylingprodukter och som jag tänker även passar bra efter träning. Ni förstår, jag lever ju numera med en atlet, såsom många andra av oss i detta klubbkille-blir-gammal-och-goes-fitness-tidevarv. Atleten har gjort om förrådet till gym, och föreslog faktiskt en kettlebell i bilden ovan, men det glömde jag bort. Ska kompensera längre fram med en bild av Atleten när han svingar sin kettle!

På tal om Mannen, Träning och Doft har vi en liten konflikt här idag. C har kört mina kläder i ett tvättmedel för träningskläder som luktar toalettrengöring. Jag kvävs av doften och bara väntar på att hela kroppen ska bryta ut i allergiskt eksem. Det måste UT. Har någon tips på antibakteriellt tvättmedel som är lämpligt för känsliga hudkostymer och näsor, V.G kommentera!

PS. Kan efter en dusch meddela att The Dude Body Wash passar lika bra till The Lady.

This entry was posted in Hår, Hud, Nyheter and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to The Dude till min dude (och lite till Ladyn)

  1. Jenni says:

    Jag brukar hälla lite äppelcidervinäger i facket för sköljmedel när jag tvättar träningskläder. Det fungerar jätte bra, tar bort all svettlukt.

  2. Då blir det äppelcidervinäger! Tusen tack för tipset 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 5 = five