Frågeboxen #1 – Clarisonic VS Foreo LUNA?

Fortsätt skicka frågor till mig, det är så himla skoj! Kommentera eller mejla maria.ahlgren@elle.se. Jag svarar på en fråga i taget, allt dyker upp här i Beautyboxen efter hand. Först ut är Maria som undrar:

“Foreo luna mini. Har hört så mycket och är minst sagt intresserad. Men – är den värd 1000 kr? Har du testat? Vad säger ryktet på stan? Clarisonic verkar för bökig med byte av borste och dessutom än dyrare. Har en hy som egentligen är helt ok förutom att den lätt får lite kvisslor, blir grå och jag är blek blek blek. Lyster vill jag ha!”

SVAR: I hear you, syster lyster! Din fråga är så roligt formulerad, för körde just Clarisonic (som jag älskar), men när borsten blev grådaskig och spretig och det var dags för byte fastnade jag och kom aldrig till skott. Då fick jag prova en Forea Luna Mini och blev hooked. Resultatsmässigt har de funkat lika bra för mig – rengöringsmaskin GÖR skillnad för både lyster, jämnhet och porer/småkvisslor – men Forea Lunas silikonborste känns fräschare om man, som jag, i perioder har acne och måste vara nitisk bakteriepolis. Tippen är dessutom supersmidig och kommer åt näsvingar osv.
Ett superhett tips dock – i dagarna kommer OLAY Regenerist 3 Point Super Cleansing System till Sverige. I USA såldes en var 3:e minut efter lansering, och betygen hr varit riktigt bra. Pris 499 kr för rengöringsapparat + 1 borste + 1 rengöringsgel 20 ml + 2 x batteri = kap. Jag ska själv igång och testköra min maskin, återkommer med betyg!

4L8yOT213Vrmj9gal0dLuwlFCqf5gy8871-RKfortTgqRzdpykS7dcPb6mvhSOOAfRr53CyFv-QDzOk-wox5ExwDSADkgrPWO-u2F4jGN0nx5xNm2158AVR5kOCkrQ2XzYqy4g=s0-d-e1-ft

Min maskinpark Foreo Luna Mini, Clarisonic MIA2 & OLAY Regenerist 3 Point Super Cleansing System

Inom kort kommer en artikel här på elle.se där jag recenserar och dissikerar olika rengöringsapparater – och kikar på de nya rengöringsprodukterna som lovar rengöra lika effektivt som maskinerna! Håll utkik!

 

 

This entry was posted in Fråga beautyboxen, Nyheter and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Frågeboxen #1 – Clarisonic VS Foreo LUNA?

  1. Maggie says:

    Jag undrar om du tyckte Regenerist är bra? Vill köpa en rengöringsborste, har lite små aknekvisslor, men har inte lust att lägga ut 1000 kr och uppåt då jag är fattig student. Så gärna en recension ifall du testat den för priset är ju megabra!!

    • Maria Ahlgren says:

      Den är jättebra! Den är inte lika tekniskt avancerad som Clarisonic, t ex går borsten runt istället för fram och tillbaka, men den exfoilerar o rengör jättefint. Köp, du kommer bli nöjd (och mjuuuk!) 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 9 = ten