Frågeboxen

wxI9dXINa7LRwqSRDo9kfdngkBEwgLGS8qreO-47iy2As2MFY87zR0oTJd-yLqO8A101W1NzC-M5VOEw2oRHrYQoxc_YtDyE-QP6HSjYlLpxgnqoeffiqB5MHB2aft3iwWqGMg=s0-d-e1-ft

Halloj! Här sitter jag med inget bättre att göra än att fluffa hår och klia skrev (OBS! Optisk illusion).
Vad säger ni om att köra FRÅGESTUND? Jag svarar på frågorna här i beautyboxen allt eftersom. Du kan ställa frågan som kommentar eller mejla lite mer anonymt till maria.ahlgren@elle.se
Skönhet, högt som lågt, personligt, generellt – fråga vad du vill. Se mig som din personliga skönhetsdetektiv.

xx

This entry was posted in Fråga beautyboxen and tagged , . Bookmark the permalink.

6 Responses to Frågeboxen

 1. caroline says:

  Hej! Måste börja med att säga tack för din blogg. BÄSTA skönhetsbloggen! Har hängt med till och från sen du bodde i Japan 🙂 Till saken: Är rödlätt vilket innebär att så fort jag blir stressad/pressad/bakis ser jag ut som en tomat i ansiktet. Har fått kommentaren “Åh du rodnar!” ca en miljon gånger, men kommer aldrig över högstadietjejen som då faktiskt rodnar på riktigt. Var ju egentligen bara lite “flustered” innan. Lägger jag på tunnt och fint med smink lyser det bara igenom, punkttäcka med ngt tjockare är bara att glömma eftersom det blir som “fläckar” mot det röda. Lyckas aldrig köpa en täckande foundation eftersom biträden alltid säjer på mig ännu en tunn som låter mina fränkar synas. Vad att göra?

  • Jenny says:

   Sorry var tvungen.. Men.. Köp en grönfärgad primer som neutraliserar det röda. Och använder alltså den under sminket.

  • Jag tänker att du behöver en riktigt bra lugnande hudvårdsrutin, och har bollat vidare frågan till en av de bästa hudexperter jag känner. Återkommer inom kort! 🙂 /Maria

 2. Johanna says:

  Min enda eviga fråga; en ögonkräm som de facto hjälper mot fina linjer? Vägrar acceptera att “det inte finns någon”. Är det NÅGON som kan trolla fram ett verkligt tips på detta så är det du!

 3. Maria says:

  Foreo luna mini. Har hört så mycket och är minst sagt intresserad. Men – är den värd 1000 kr? Har du testat? Vad säger ryktet på stan? Clarisonic verkar för bökig med byte av borste och dessutom än dyrare. Har en hy som egentligen är helt ok förutom att den lätt får lite kvisslor, blir grå och jag är blek blek blek. Lyster vill jag ha!

 4. Micki says:

  Bästa tipset mot rakfinnar, röda pluppar och inåtväxta hårstån???

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 2 = three