Nytt i beautyboxen: Rodial super acids x-treme after-party scrub

IMG_1136

IMG_1151
Här har jag skapat ett stilleben på temat “efterfezt!”. I bilden ser vi mannens öl, Lillans Hello Kitty-ballong och mojjans nya tub X-treme After-party Scrub från Rodial.
Alltså Rodial… Ett av de charmigaste hudvårdsmärkena jag vet med strikt resultatfokuserad hud- och kroppsvård. Mottot är kirurgiska resultat utan kirurgi. Dessutom har de skojigaste namnen (hur genialt att döpa en anti-aging-serie Cougar Skin?). Jag kan rejva i timmar om Glamoxy Snake-masken (blir som en svart andra hud som dras av och tar med sig skräp och glåm), Bee Venom-krämerna och hårt arbetande kroppsfavoriter Super Fit Tummy Tuck. Jag träffade grundaren Maria i Köpenhamn i somras, givetvis rasande snygg trots en tidig morgonflight från London.
Nya serien Super Acids har ett Dagen Efter-tema som givetvis kan appliceras på livet i stort. Det är knappast bara efter kalas som vi jäktade, sömndepriverade stackare behöver fuska fram fräschör och hjälpa trötta hudceller att förnya sig. Jag tänker mig att denna kan få alternativnamnet X-treme after-natt-med-kräksjukt-barn Scrub? Eller X-treme after-deadline-maraton Scrub?

Krämen är laddad med peelande glykol- och salicylsyra, som städar igentäppta porer och får bort döda hudceller, samt detoxfavoriten bentonit-lera som rengör på djupet (sovit med smink, någon?). Samtidigt fuktboostas huden med sheasmör, vitamin E och en patenterad probiotisk teknologi.
Bland kompanjonerna i Super Acids-serien finns också en mask, porsammandragande peelingpads och en solkräm som skyddar mot solpigmentering och korrigerar befintliga fläckar (hörde vi beachparty?). Här finns också en peeling som passar solskadad hud som behöver hjälp att förnya sig och börja om på ny kula utan pigmentfläckar.

Önskar avsluta inlägget med en autentisk dagen efter-bild från i somras, då jag hittade en mexikansk lösmustach i partyklackarna.

IMG_7172

IMG_7053

RODIAL super acids x-treme after-party scrub, ca 629 kr hos bland andra skincity.se

This entry was posted in Nytt i beautyboxen, Skönhet SOS, Testkört! and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− one = 0