TACK FÖR DENNA SOMMAREN

Nu har vi lämnat Mallorca och är på blixtis i Malmö för ompackning. Om fem timmar lyfter planet mot Tokyo. Känns bra men lite vemodigt. Hösten bjuder på hårt jobb och många frågetecken, och är det något jag har svårt för så är det frågetecken. Jag vill ha raka besked, ett vardag som åker sin bestämda autostrada. Mitt jobb och mitt huvud är till sin natur kaotisk, kreativt och lynnigt, därför är jag nitisk ordningspolis när det gäller andra delar av livet. Listor! Scheman! Planer! Beslut! Loving it!
Hösten kommer handla om att blicka inåt, rannsakning av drömmar VS realism och att våga ta nya vägar. Vatten forsar under broarna, men när som helst kan det bli stiltje. Jag är livrädd med känner tillförsikt.

På måndag börjar Vera Li dagis. Ett stort steg men jag tror hon kommer älskar det. Det är ett litet dagis i Shirokane Takanawa, samma dagis där Mia har sina barn och Veras polare Milton och Elise, och många fröknar på få barn. Alla verkar gulliga och det känns tryggt. För mig kommer det innebära att kunna planera några timmar varje dag, vilket blir skönt. Hon har blivit stora damen, Lillan. Kan sätta sig upp av egen maskin och far runt i rummet på sin lilla rumpa med benet vevandes som på en sparkcykel. Hon försöker ställa sig upp och hon kan säga “mamma” och mitt hjärta blir till mos varje gång. Vi har köpt overall med förstärkt rumpa och mjuka dagisplagg som Lillan blir fin i till hösten.
Fast än har hösten inte nått den japanska övärlden. 36 grader och sol rapporteras från Tokyo.
På onsdag nästa vecka ska jag träffa Madonnas före detta personliga kock och prata mat. Det är tvära kast.
Här en liten bildmix från senaste veckorna.
Ses i Tokyo!
Sayonara, M

This entry was posted in From Tokyo With Love, Personligt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 − five =