LE GOODIEBAG OCH ANDRA PIFFERIER

Så här såg det ut på alla gästernas platser när dom slog sig till bords. Ett häfte där alla presenterades med en nypa skamlöshet och en nypa ödmjukhet, ett menykort och, såklart, en godispåse. I den hade vi preparerat ett mycket trevligt kit:
* En dagdos Bakis, alltså brustablett som motar bakfyllan i grind. En brus på kvällen och en på morgonen (kombineras med fördel med en Bloody Mary någon timme senare). Adam, en av våra gäster, är mannen bakom Bakis, och sponsrade goodiebagen. Känns väldigt Fashion Week!
* Små riskakor formade som japanska kokeshi-dockor, som jag samlar på.
*  Random japanskt godis, bland annat CUBE-tuggummi (utrustade med post-it-lappar att lägga sitt tuggade gum i), Ninja-karameller med smak av umeboshi (surt plommon), Glamatic-tuggummi och massor av tablettaskar på animetema.

En av mina besties, Helena, designade all stationary, från inbjudan till placeringskort och meny. Så himla tjusigt, kunde inte varit mer nöjd. Henne hittar ni på studio Lokal 54 i Malmö om ni önskar en bonafide AD/formgivare.
Illustrationerna av mig och Beats ritades en annan makalöst kreativ och fabulöst duktiga Malmökompis, Lina Ekstrand (som också gjorde min förra FTWL-logga med körsbären och fågeln).
Hatten av för världens bästa crew!

This entry was posted in From Tokyo With Love. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ three = 6