NÅGRA NALLADE BILDER ♥


Jag har gjort mig skyldig till skamlös stöld av Lindas bilder från fredagskvällen och ber härmed till wifi-guden att vårt bräckliga lilla nät ska hålla för en uppladdning.
Linda fixade mitt hår och makeup, och jag tror aldrig jag känt mig så fin. Jag kastade ut några vaga önskemål (bronsgudinna! maffiga fransar! stort hår i bedheadknut!) och Linda svingade trollspöet och tjoff överträffade det alla tankar jag ens vågat tänka. Ska visa closeups senare.

Klänningen är från Hugo Boss och det är också ett litet spektakel hur den provades ut i Tokyo och sedan köptes i London (för en tredjedel av priset) av Nina men med brorsans kort, och reste sedan via mammas bokklubb och några olika adresser i Malmö innan den landade på mig på Mallorca. Skorna är guldsandaletter från Michael Kors och armbandet min vintage-Chanel-älskling som jag fick av Beats i 30-årspresent. Så där har ni look nummer ett! När jag bytte om till dress nummer två var alla så på lyset att jag vete sjutton om det finns rättvisa bilder (jag har noll i min kamera), men dom laddas upp så fort det går.


Cocktailmingel vid poolen. Vi drack Strawberry Caipirinhas med hjärtformade isbitar och mumsade mallorcanska snittar med vi fläktade oss med solfjädrar i den 30-gradiga värmen. Ett bossanova-band spelade på en liten stenavsats vid poolen och alla gjorde entré nedför en stentrappa, den ena snyggare än den andra. Vi har nog världens snyggaste kompisar – så pass att barnvakten undrade om jag och Beats var några kändisar där uppe i Sverige.


Vackra Emelie och alltid lika strålande Linda, som aftonen lång stod redo med puderborsten (MAC Studio Fix såklartens!) och läppglanset.


Innan gästerna kom hade jag och Beats fotosession. Det tar lite tid innan hon kan leverera bilderna, men tro mig att bloggen ska fotobombas!


Middag på innergården. Det var så vackert att ni anar inte – huset, Son Termens, är från 1300-talet och alldeles magnifikt. Ett stort olivträd kastade sina skuggor från mitten av gården och när mörkret sänkte sig lyste små ljusslingor över oss som små stjärnor. Vi åt paella och olika sallader följt av sachertrårta, och drack spanska viner så det flög ur öronen på oss.


Många fler bilder följer, ni kommer drömma om detta kalas, sanna mina ord!

This entry was posted in From Tokyo With Love, Personligt and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


eight − = 4