MINA GIRLS ♥


Natsuko, Ninis och Hille (och Tofsans bebismage)  på samma bild – vilken lycka! Så stort att samla gamla vänner, nya vänner, familj och nära och kära från olika avsnitt och delar av livet. Tycker fortfarande det är smått galet att vi lyckades få ner 65 vänner till den skamlösa gamla charterfavoriten Mallåkra. Låg sömnlös många nätter innan OSA-mejlen började trilla in. Om någon av våra partyvänner läser detta så ska ni veta att det betydde så oerhört mycket för oss att se er där!

Nu dags att sova för oss här i Palma. Lillan hade feber i natt så jag vakade nonstop som den nojjiga morsa jag är. Idag har jag haft feber, men det gör inte det minsta för jag är så himla glad ändå. Tror kroppen har svårt att hantera alla känslor och alla spänningar som nu släppt och så kraschar den en smula. Vera är i alla fall feberfri nu, så förhoppningsvis blir det en lugn natt hos familjen Beats.

xx


This entry was posted in From Tokyo With Love, Personligt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 6 = three