EN MAGISK AFTON ♥

Fredagskvällen var som en dröm, jag vet inte ens hur man med ord ska kunna börja beskriva en kväll och natt så fylld av kärlek, lycka och glammande. Beats var så stilig och jag var så uppiffad tack vare allas vår supersuper-makeupartist Linda G.  Gästerna var så tjusiga, talen stal hela hjärtat, maten var himmelsk – åh! Kunde inte varit lyckligare.
Tänkte lägga upp en massa bilder när jag samlat ihop från fotografen och kompisar (hann inte ta särskilt mycket själv). Har fått en ynka liten pinne på det lånade nätet på vår terrass så att ladda upp bilder nu skulle vara ett mission impossible, men tro mig att det kommer ett överflöd inom kort! Dyk in lite senare i veckan, då borde jag hittat både bilder och nät.

Med kärlek från världens mest rusiga Maria

This entry was posted in From Tokyo With Love, Personligt and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


nine − 3 =