MINA SPIROR ♥ MAC SKIN SHEEN

Min kompis och mångåriga London-flatmate Gåsen är makeupartist med stenkoll på all tänkbar beautifiering (självklart så gorgeous själv att hon inte skulle behöva en gnutta smink, precis som alla andra makeupartister/stylister jag känner – alltid avslappnat fräscha trots slitiga arbetsdagar och få timmars sömn).
Gåsen jobbar för MAC och när jag flaggade oro över hur jag ska lyckas få benen bronsiga OCH fria från blåmärken (får dom bara man tittar på mig) samt åderbråck (dom kommer med kidsen, sorry ladies…) inför kalaset så tipsade hon om MACs skin sheen-spray. Den fuskfärgar och täcker lite lätt över skavanker som inte gör sig till galaklänning.
Tyvärr finns inte sprayen längre i butik, men Gåsen lyckades rota fram en bortglömd stackare som kom i posten.

Jag är mycket nöjd. Den var lite svår att få jämn och det färgar tyvärr lite på kläderna (mammas vita soffa är en total no-go), men det bleknar när man ser ner på sina Beyoncé-spiror. En riktig hjälteprodukt för oss som saknar egna pigment men har otroligt alerta anlag när det gäller blåmärken.
Kan ni få tag på en innan dom slutar säljas så HUGG! Annars kommer MAC säkert med någon ny produkt, det gör dom alltid.

(Och jaa, jag har fått Poladroid-sjukan. Kan någon tipsa om alternativ om man vill ha trevliga ramar och effekter??)

PS. Vad skoj att ni gillar mina små recept som dyker upp då och då. Ska försöka fixa en egen kategori så ni kan browsa!

This entry was posted in From Tokyo With Love, Skönhet and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


six + = 7