VINTAGELÖRDAG!

Bild 11

Idag har fokus varit VINTAGE! Och världens bästa vintageshopping, ja, den har jag precis runt knuten här i Daikanyama. Det är som om alla världens gamla Valentino-klänningar, YSL-blusar, Alaïa-jackor och ovanliga Chanel-väskor dras likt magneter till Daikan! Jag ska göra en guide snart – jag informerar er givetvis först av alla!
Här kommer dagen i bilder!

Bild 2

Först hängde vi på Signs uteservering där vi drack vin och gick igenom sidor till vår kommande BOK! Ni vet From Tokyo with Love-boken som skulle ehuuuum kommit innan jul, men så fick någon bebis och allt gick så att säga tits up… Men nu jäklar, nu har ni BEVIS på att sidor FINNS och en dag ska tryckas…

Bild 3

Miss Art Director Biola, som även driver webbutik med grym japansk streetwear – www.idaistore.com

Bild 5
Jag idag – leggins med skinnimitation från H&M, leojacka Asos, boots Panaji/Laforet, väska See by Chloe, handskar Anna Sui, diadem med spetsrosett Lindex, läderarmband Prada, t-shirt med dingelidong på axlarna Zara och amningslinne med båda luckorna knäppta, H&M.

Bild 8

Blev kääääär i ett Chanel-bälte på Smith’s Antique…

Bild 9

…och kär i lite annat också…

Bild 10

…och visst följde en liten påse med hem….

Bild 16

…med den lilla fining i – en sann everyday classic!

Bild 14

På Eva Vintage blev jag kär i bältet med snäckdekoration, men köpte istället ett mer diskret rött.

Bild 17

Bild 15

Biola utanför underbara vintagebutiken Eva, där jag letade klänning till det grandiosa party jag och Beats arrangerar på Mallorca i sommar.

Nu hemma och fixar lite innan Emma och Gus kommer över på middag. Emma har i princip fixat hela middagen redan, sötnosen.

Lördagslove från Tokyo!

This entry was posted in From Tokyo With Love, Mode and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


4 + = nine