SÅ HÄR PIGG VAR JAG…

Bild 7

…INTE i helgen. Eller jo, i söndags när bilden togs, men i lördags och igår mådde jag så illa att jag knappt kunde röra på mig. Det verkar som om det är den klassiska sköldkörteln som spökar igen – jag har inte justerat ner medicinen sedan graviditeten och nu visade proverna att min hormonproduktion är SKYHÖG. “Detta måste vi genast rätta till, annars blir du HYPER!”, sa Dr Sakamoto, och jag tänkte att hur bli en hyfsat hyper jag i hyper-tillstånd? Tydligen kan en väldig överproduktion i längden leda till symtom som okontrollebar aggressivitet. Och så sexig strumablick, ni vet såna där googleögon. AHHH, vad jag älskar min sköldkörtel! Alltid något fuffens. Hela kroppen krackar samman så fort den är ur balans.
Om ni har en massa diffusa symtom, som trötthet, depression, frossa, vallningar, viktökning eller minskning och så vidare, lova att kolla upp sköldisen först av allt. Den är en räv. Jag brukar ha en slö jävel, men nu är den som sagt uppskruvad till max och kroppen har börjat strejka.
Men fy vad hemskt det är att må så där ruskigt illa! Har inte ätit mer än några tuggor bröd och cocacola sedan i fredags. Stackars Vera är också på diet – vi vägde henne nyss och hon har bara gått upp 8 gram om dagen mot minst 15 “normala”. Men nu är både min och Veras läkare on the case, så snart vänder det.
Anyhows, i söndags mådde jag bättre, och då promenerade vi över Rainbow Bridge till Odaiba. Här dagen i bilder!

Bild 3
Jag med FUJI TV-bygget i bakgrunden och en riskaka i munnen.

Bild 5
Beats på bron.

Bild 6
Som bebis åkte jag på söndagspromenader i villaidyllens Skanör. Veras söndagspromenader är av lite annan karaktär.

Bild 8
Vi har playa här i Tokyo, det trodde ni inte va?!

Bild 9
Vi hamnade på varuhuset Decks som vänder sig till FAMILJER, och då även familjer av konstellationen mamma/pappa/hund. Det fanns långt fler hundvagnar än barnvagnar.

This entry was posted in From Tokyo With Love, Livet i Tokyo. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ six = 8