SAME OLD FRANSAR

Bild 6

Jag hoppade i sista sekund av fransförlängningen. En titt på kontot i kombo med faktumet att man måste ligga med slutna ögon i två timmar och jag skulle ha med Vera avgjorde saken. Emma skulle med som babysitter, men ändå riskigt att inte ha mat att erbjuda på minst två timmar. Dessutom oroar jag mig lite för skötseln. Detta att man inte kan sova med huvudet nerkört i kudden gör det mycket svårt för mig. Och hur tvättar man bort resten av ögonsminket utan att sabba fuskfransarna med rengöringsprodukten? Veteraner, hjälp!!

Istället hängde jag, Emma och Vera runt i Harajuku. Vi käkade soba på Kurkku3 (där personalen var de mest otrevliga jag någonsin mött i Japan), kollade rea, shoppade bönkakor i världens finaste askar på S and O och drack sojalattar ute i solskenet. Idag har vi 16 grader och vår här i Tokyo. Avis?? Här dagen i bilder!

Bild 8
Kurkku3

Bild 12
Lovely Emma

Bild 3
Kakaskar från S and O

photo(2)Jag och mini-eskimå

Nu dags för dagens höjdpunkt – bebbe i badet!

Bild 13

This entry was posted in From Tokyo With Love. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


1 + = nine