YES! JAG ÄR I "THE DRESS"!

Bild 11

Jag tror att de flesta flickor har ett plagg som man alltid strävar tillbaka till. Man har sina skinny jeans eller skinny dress, och man vet att när det där plagget sitter som en keps så är man hemma.
För mig är en sådan klänning den här blommiga från H&M. Den köpte jag förra våren, precis innan jag blev gravid, och just då kände jag mig väldigt lagom i kroppen.
Och igår, 10 veckor efter Veras nedkomst, så sitter den återigen som den ska. Jag är återigen chockad över hur snabbt kroppen kan återforma sig. Och det utan att den inköpta yogamattan åkt fram en endaste ynka gång. Inte heller hann jag ens skicka mailet till Sweet Health-tjejerna och dra igång “Projekt Maria till Stuprören”. Jag trodde att barnafödsel var lika med döden för figuren, men jag tycker att jag ser typ ut som vanligt. Fastheten på magen är fortfarande lite chottoo, som vi säger här i Nippon, men som jag sagt innan har jag aldrig haft tvättbräda så det är varken något nytt eller någon sorg med mjukismage.
Tack Vera Li, som här visar upp sina egna racerkurvor! Varje dag får jag dra dammråttor ur hakorna.

Bild 10

This entry was posted in From Tokyo With Love, Personligt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− two = 6