LA VIE EN ROSE

Bild 16
Idag inviger jag den rosa skinnjackan från Goocy som legat i depå i väntan på min icke-spolformade kropp, Kläder börjar kännas kul igen, halleluja! Och Vera matchar i rosa velourbyxa och topp från Petit Bateau. Innan idag har vi varit i mega-ultra-julpyntade Ebisu Garden Place och druckit vin och ätit rökt lax. Som jag längtat! Fortfarande är det så varmt att man kan sitta ute så vi kan luncha och fika på stan varje dag trots att vi är förbjudna av doktor Sakamoto att vistas på lokaler med mycket folk. Hoppas det håller sig så här tills Vera är stor nog att göra debut i folksamling inomhus. Vill INTE vara isolera hemma!
Här posar hon loss, min rosa lilla muffin.

Bild 13

Bild 15

Och här har vi världens finaste mamma/mormor! Vet inte vad jag skulle gjort utan mammi -att själv bli mamma är världens underbaraste men också absolut läskigaste grej och mamma håller mig på jorden när jag tror att jag ska spåra ur. Vi har världens mysigaste vecka!
I afton ska mamma vakta Vera, då ska jag och Beats på romantik ser ni! Så nu tjugo minuters powernap innan det är dags att öppna matkiosken igen. Hepp!

Bild 12

(Okej, två mer Vera-pics. Kan inte sluta posta!)

Bild 3

Bild 9

This entry was posted in From Tokyo With Love, Personligt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


5 + five =