TIDSTJUVEN

Bild 1

Jag har inte glömt er. Jag har bara begåvats med en kalashungrig dotter. Vera är en sugpropp och det är inte ens lönt att stoppa in bomberna mellan omgångarna. Min dagens outfit varje dag är amningsbehå med uppknäppt kupa, bröstvårtor på luftning och läckagekuddar som hänger på trekvart. Vera must-haves är mjölk över hela ansiktet och ny Baby Puh-blöja flera gånger per timme.

Idag firar jag och Beats treårig bröllopsdag. Den firas med middag hemma i sällskap av Vera, mamma och bröstpumpen. Vi har lite mjölkstockning förstår ni. Jamenvisst. Hänger inte Vera vid tutten så är jag parkerad vid pumpen. Jag har varit på Breast Management-kurs. Det ni!

Nu knäppa ihop amningsbehån, lägga inläggen till rätta och gå ner och handla en påse nötter innan det är dag för matning nummer tio idag. Hepp!

This entry was posted in From Tokyo With Love, Personligt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× 4 = four