…OCH SÅ LITE FLER B-DAYPRESSYS

Bild 13

Förutom en bebis fick jag en massa fint på födelsedagen förra helgen. Här är presentbordet från familjerna. Hann aldrig fota vad jag fick av mina kompisar på kalaset för ni-vet-vad hände, men där var det idel fantastikaliteter som Marc Jacobs-armband, Taschen-soffbordsbok, Bantie-soffkuddar, Monki-sweaty, flott champagne, världens största blockljus fyllt med blommor, fin konfektyr och massa massa mer.

Bild 6
Vintage Chanel-cuffis från Älskling och kokboken från min favvoresto NOBU, som vi varpå kvällen innan och firade på.

Bild 7
See by Chloe-väska från mamsen (på bilden överst)

Bild 11
Sandberg-halskedja med hjärtberlocker som symboliserar mina två hjärtan B & V från pappa

Bild 8
Efva Attling “Make Love not War”-halskedja från mina underbara småbrorsor

Bild 9
Supersötaste lakansetet från Klippan Ullfabrik från svärfamiljen (som bor just där) + Laban-handdukar från samma ställe till madame V. Till mig Lotta och Tonie Lewenhaupts nya modeläsning Bilden av Modet och glaskonst i form av ett hjärta eftersom jag är min svärmammas lilla hjärta 😉

Det var otroligt digert alltihop! Borde fylla 30 oftare.

Och som sagt fick jag några timmar senare en extra nattgåva från min man…

Bild 15

This entry was posted in From Tokyo With Love, Personligt. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


three + = 9