Hudvårdsorgie med Kakan

kakan_2

Kakan Hermansson älskar hudvård. Det gör jag också, och idag har vi snackat hud hela dagen. Resultatet ser ni i snart på en glossig tidningssida eller två. Så länge – kolla in denna fantastiska kvinnas peelingguide! (Och ja, hon har en dockas hy).

kakan_1

kakan_3

kakan_4

…en liten glimt av solglajjeheaven blev det också. Kakan sportar Anna-Karin Karlsson (mitt avund vet inga gränser), jag har lånat hennes från Trés Bien Shop. Sitter just nu med fingret på knappen och klickar hem dem.

Foto Beata Holmgren för Studio Emma Svensson!

This entry was posted in Hud and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Hudvårdsorgie med Kakan

 1. A says:

  Hej Maria, hudvårdsgurun med roligaste bloggen!

  Efter att ha haft mer eller mindre felfri hud hela mitt liv så har jag nu vid 30 års ålder börjat få..obalanserad och livlös hud. Lite plitor och småfinnar här och där.
  Har inte gjort några drastiska förändringar i livet (medicinering, preventivmedel etc), har slutat feströka (!), dricker måttligt av kaffe och alkohol, är inte ute och klubbar sent om nätterna, äter vegetariskt sedan tonåren, äter tillskott och motionerar regelbundet. Har även börjat utesluta mjölkprodukter, äter bara ost och yoghurt av kömjölk några gånger i veckan.
  Förstår att du inte är någon allvetare (men nästintill!) eller har lösning på problemet MEN vilken himla tråd ska en börja rycka i för att få bukt med detta? Hudvården? Kosten? Köpa en massa retinol? Gah!

 2. M says:

  Maria, tack för bästa bloggen. Blir typ rädd för mig själv för att jag följer den så slaviskt…

  En fråga. Jag har svintorr hud med tendens till rosacea. Använder supermilda och återfuktande produkter men har en tendens att få utbrott i pannan och på hakan. Detta rår inte riktigt mina supermilda produkter bot på. Har du något tips man kan använda endast på orenheterna för att rensa upp och döda bakterier? (men som helst inte är alldeles för hard core för min stackars hy?)

  Och ett tips till dig, nästa gång du är i Malmö: Lotta love café!
  Serverar acai bowlen från himmelriket!

 3. FS says:

  Hej Maria, stämmer in med tidigare kommentarer. Tack för bästa bästa bloggen! Jag har läst den sen pre-Vera faktiskt! Minns när du outade graviditeten. Stort! Well well, tack för en alldeles perfekt blandning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


3 + seven =