(Hair-)doctor’s orders!

DSCN3054

Jag har klippt mig! Och färgat! Jag är blondin. Tycker jag i alla fall. Atleten hävdar bestämt att jag är brun.

I alla fall. Frisören fick mig att lova – LOVA – att använda denna, Kérastase Ciment Thermique, dagligen. Eller i alla fall innan jag ens tittar åt en hårfön eller plattång. Mitt slitna barr behöver byggas upp med protein inifrån för att kunna bli (citat) “långt, starkt och glansigt”. Och det vill jag ju ha! Fick klippaav 5 cm nu, så nu börjar vi om på ny kula. Avfärgningen för någon månad sedan tog hårt. Nu jäklar ska håret bli som bloody cement.

maria

Två verkligt avslappnade och JÄTTEBRA selfies!

This entry was posted in Hår and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to (Hair-)doctor’s orders!

  1. Maria says:

    Superfin färg!

  2. Charlotta says:

    Tjusigt värre ju!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


4 + = ten