Breaking news! Clarins BUS-droppar i kroppsversion

DSCN2604

Jo, jag var ju i Paris förra veckan och fick klämma på härliga Clarins-nyheter. Härligast av allt? Förra årets braksuccé Radiance-Plus Golden Glow Booster kommer i kroppsformat (!!!!). Dropparna lanserades i fjol som första produkt där man dag efter dag droppar ett brun-utan-sol-serum i ansiktskrämen, och därför kan anpassa exakt hur djup och mörk bränna man får. En flaska säljs varannan minut. Crazy. En dansk journalistkollega berättade om dropparna på dansk morgonteve och efteråt ringde ett av Köpenhamns tjusigaste varuhus och SKÄLLDE på henne för att de nu var helt nersprungna utan förvarning. “Nästa gång du ska prata om något i teve får du minsann meddela oss innan!” sa Varuhuset.

Anyhows, de här magiska dropparna blandar du ner i din vanliga bodylotion. Gör det några gånger i veckan – eller varje dag – tills du har en bra glow. Magic.

DSCN2597

Urfin, matt glow på kindbenen kan vi också njuta av i sommar. Clarins är alltid bra på bronspuder.

DSCN2594

Måste visa denna igen! Fick den i presentpåsen som väntade på hotellrummet. Helt kär! I ansiktet använder jag helst “vanlig” rengöring som sköljs av, men den här är så galet bra för halsen och dekolletaget.

DSCN2591

Jag fick också söta, prickiga Daily Energizer Lip Balm, den UNDERBARA oljan för läpparna (alltså DEN!)) och en uppstramande kroppsolja som ska smörjas flitigt nu när Beach 2015 nalkas och min träning varit så gott som non-existent i 1,5 månad…

DSCN2598

..och så en superskön bodylotion för torra hudkostymer. Samt en festlig skönhetsbibel som släpps i samband med 60-årsfirandet. Vissa tips är totalt husmor à la 50s – och påminner mycket om skönhetstipsen i japanska böcker och magasin. Vad sägs till exempel om ett helt kapiel med husmorstips för boobs?

DSCN2600

This entry was posted in Nytt i beautyboxen and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Breaking news! Clarins BUS-droppar i kroppsversion

 1. Jenny says:

  Hej!
  Vet du om den boken kommer finnas att köpa i Sverige? Vore rolig att ha.
  Gjorde ett av dina recept till middag idag, spicy thaisallad, herre så god! En sallad man håller sig mätt på länge

  • Maria Ahlgren says:

   Åh vad roligt att höra!! Mer recept är på G 🙂
   Och yes box – dropparna kommer vi kunna köpa i Sverige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


− 1 = seven