Skönhetsintervju med och av mig!

Tänkte göra en liten skönhetsenkät med…mig själv! Tema: senaste xxx.

Hej Maria! Vilket var ditt senaste skönhetsköp?
– Avène Soothing Eye Contour Cream. Det enda mitt ögonområde tolererar när den årliga Vinterkrisen infaller med röda, fnariga, tokklådiga och golfbollsvullna ögon. Kuriosa: SOS-sprang till apoteket på julafton och sprang in i bästis (Lille tant Berit) som var på plats för att köpa exakt samma kräm för exakt samma trubbel.

image

Senaste hårvårdsrutin?
– Davines serie Nou Nou. Schampo, inpackning och balsam efter träningen idag. Dröm för skört, överbehandlat hår. Fönade sen med Bumble and Bumble BB Repair Blow Dry Cream.

image

Senast använda hudprodukt?
– Min vanliga kvällsritual. Exuviance OptiLight Daily Prep-rengöring, Soothing Toner, Anti-redness Serum och Age Reverse HydraFirm nattkräm med 5 shakes C-vitamin. Och så lite Blemish Treatment Gel på finnsatan mitt mellan brynen.
Just det! Dr Brandt Laser FX Perfect Serum och DNA Time Reversing Cream på hals och det inkommande kalkonbröstet.

image

Senast använda kroppsvård då?
– Duschade med La Roche-Posays Lipikar Huile Lavante. Att byta duschgel mot olja är standard varje vinter. Just do it! Sen gosade jag in hela kroppen med en magisk anti-ageolja för kroppen – Beauté Pacifique Corpus Paradoxe Body Oil. Ovanpå det La Roche-Posay Lipikar Baume AP. Den låser in fukten innan kylan snor den och lugnar irritationer och klåda. Min hudkostym krympte tre storlekar när den bytte 30 graders tropiskt klimat mot snöiga, snustorra breddgrader.

image

Senaste behandling?
– Vaxade och färgade brynen på Benefit Brow Bar tidigare idag! Gjorde formen lite rakare än vanligt. Man är väl läst ELLEs lilla brynskola!
– Senaste kroppsbehandling var Art Glass Feeling på Kosta Boda Art Hotel. Helkroppspeeling med bärnsten och massage med – håll i er! – glasskulpturer! Himmelskt.

Senaste träningspass?
– En timme Body Balance tidigare ikväll. Behövde akut sträcka och böja ett styck försoffad julkomakropp.

Senaste beautyfood?
– En grön smoothiebowl efter träningen med babyspenat, citron, Holistic vaniljprotein, cashewmjölk, Pukka Clean Greens, Spicemaster Morning Wellness-krydda och frusen mango (oooh the betakaroten!). Och så två bananpannkakor (ägg, banan, mandelmjöl) med lite jordgubbchiasylt.

image

Senaste makeup?
– Hmmm.. Varit sminksnåla dagar. Sminkfritt och duschknut hela dagen är julens trend! Men en fin bas la jag idag! Dior Star foundation + By Terry Hyaluronic HydraPowder + NARS blusher i Orgasm. I brynen lite Benefit Brow Fix i brunt. På läppen lite hederlig Eight Hour Cream från Elizabeth Arden.

Senaste manikyr?
– Dior Nuit 1947! Alla tiders bästa festlack. Som att en doppat fingrarna i kalkonmiddagens vinbärsgelé (kalkonmiddag på juldagen är familjens mest heliga tradition, och gelén är nästan oförskämt fancy).

Vad blir det för prepp inför nyår då?
24k Gold Mask från Peter Thomas Roth. Lystern är crazybananas. Lite glitter på cocktailfingret! Se föregående inlägg för details. Och en helkroppspeeling från Tromborg kvällen innan. Sen dricker jag mig snygg och hoppas på det bästa.

Ps. Ursäkta usla bilder. Mobil i mörkt badrum är ingen fest alltså…

Var vill ni mer se för enkäter?

This entry was posted in Fråga beautyboxen and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Skönhetsintervju med och av mig!

  1. Emma says:

    Hej Maria, vill bara kika in och tala om hur grym jag tycker att din blogg är! Dina inlägg lyckas alltid vara intressanta, i framkant och framför allt otroligt informativa. Tummen upp! Och en extra tumme upp för denna typ av inlägg 🙂 Jag skulle vilja veta mer om din take på naturlig hudvård vs den “klassiska”. Det finns ju så många olika skolor, t.ex. om man jämför produkter med hjälp av Paula’s Choice Beautypedia vs vilka ingredienser som det varnas för i No more dirty looks och liknande källor. Paula sågar ju många naturliga märken då de innehåller irriterande ingredienser som vore bättre syntetiska eller att de helt enkelt inte funkar pga ph-värde, stabilisering etc. Antar att eftersom du använder Exuviance så går du mer på den klassiska linjen? Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


8 + = eleven