Badrumsporr! Aesop The Guild of Artisans

aesop_artisan_2

Hörni, om ni ska ge bort eller önska en skönhetsgrej i julklapp har jag ett tips! Holistiska kulthudvårdsmärket Aesop har gjort en kollektion presentboxar som var och en hyllar en klassiskt hantverkstradition och de material som Aesop använder i sina butiker – keramik, läder, textilier, koppar, trä och marmor. Take a pick!

Jag har Textile-boxen. Bara boxen är en gåva i sig, men det som gömmer sig inuti är en liten DRÖM för hud och läppar (och alla designperversa badrumsskrytare).

* Geranium Leaf Body Cleanser – (får INTE användas av atleten. Bara av mig mig mig)

* Roseship Seed Lip Cream – för att det är vinter och vi behöver alla läppräddare vi kan

* Rind Concentrate Body Balm – Citrusig pick-me up som muntrar upp i grådasket

aesop_artisan_3

aesop_artisan_4

aesop_artisan_5

aesop_artisan_1

Jag menar, hur tjusigt?!

This entry was posted in Nytt i beautyboxen and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Badrumsporr! Aesop The Guild of Artisans

  1. linnea says:

    Ett konstigt tips – den där läppkrämen var inte tillräckligt fet för min smak så jag testade att använda den på nagelbanden istället. Bästa jag gjort typ, har superfina nagelband nu som aldrig blir tråkiga och torra eller växer över på nageln 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


9 × one =