TESTKÖRT: 6 x FÖN-TASTIC!

DSCN1979

Åh det har kommit så många nya, fina fönkrämer. Älskar krämer (även kallade leave-in treatments) som multitaskar järnet och värmeskyddar, vårdar och ger stadga och mjukhet samtidigt. Och omger håret av en air av dofter som får näsan att gå mmmm…

Min favvosar nu är:

BYMBLE & BUMBLE Repair Blowdry & All-style Blow Dry – Den blå passar alla hår, även hår som lätt blir oljiga. Den lila reparerar och är en sån där perfekt SOS-produkt för de där veckorna (månaderna…) när man borde men inte hinner går till frisören. Jag har testat båda och är såld, men hade jag tvingats välja en är det nog den blå. Fick lite mer stadga med den = det nordiska flyghåret tackar.

SHU UEMURA Colour Lustre Brilliant Glaze Thermo Milk – Magisk leave-in proppad med vårdande lipider. Produkten triggar hårets “stylingminne” så det håller formen hela dagen. Som namnet säger är den gjord för färgade hår. Shu Uemuras dofter är sannolikt även bäst på marknaden. Doftar dyrt.

KÉRASTASE Resistance Ciment Thermique, Discipline Keratine Thermique och Nutritive Nectar Termique – Tre av Kérastases mest populära produktfamiljer – Resistance, Discipline och Nutritive – har har fått tillökning. Alla tre vårdar och minskar fönrelaterad hårbrytning med upp till 85%. Tack tack säger jag som alltid har en halv peruk i vasken efter föning.

.Jag varvar den gröna (Resistance Ciment) och vita (Nectar Thermique). Den gröna stärker svaga hårfiber och slätar till kluvna hårtoppar. Den vita (Nectar Thermique) gör ungefär samma sak, men ger extra krut till torra håret och slätar till ytan så håret blir superglossy. Gillar den muskiga doften. Den rosa är valet för dig med frissigt hår.

DSCN1982

Love y’all <3

This entry was posted in Hår, Nytt i beautyboxen and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


+ 5 = eleven