THE SOUNDS PÅ HULTSFRED 2009

preggo2009

För 5 år sedan var vi ett gäng som drog igång Radar med Rockfoto-Emma i spetsen. Innan lansering plåtade Emma bylines till alla bloggar. Jag kände mig som en val där jag rullade in i studion på Söder med magen i vädret bland de yngre (smalare!) förmågorna. Flera hade modellvana. Det hade inte jag för att uttrycka det milt. Det är faktiskt möjligt att jag aldrig känt mig så fet, ful och gammal. Lika bred som lång bland alla 1.80-gaseller.

Jag hittade bilderna i min förra dator och ser då att Emma råkat döpa bilderna till The Sounds på Hultsfred 2009. Kanske såg jag ut som en bas där jag flashade förbi i fotoprogrammet? Eller en trumkagge?

Hur som helst hoppas jag att ingen stackars musiktidskrift hittade dessa bilder på FTP-servern när de efterfrågat Sounds-bilder hos Rockfoto.

 

This entry was posted in Personligt and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


7 × = thirty five